Pobednica i verbalno ukopala drugoplasiranog Ivana Marinkovića: On je gnjida, nije zaslužio drugo mesto!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

31.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik osme sezone "Parova" je Ivania Bajić, a ona se u superfinalu borila sa ljutim rivalom Ivanom Marinkovićem.

Foto: Miloš Rafailović
Ivania Bajić

Kako su ovo dvoje srčanih takmičara odranije na ratnoj nozi, u glavnoj večeri došlo je do eskalacije sukoba, a mnogima omiljeni rijaliti-igrač predosetio je da će devojka iz Šipova pobediti. Uzeo je mikrofon i napao je pred samo proglašenje.

- Ovo je užas, pored jednog Milutina, Ivania nema veze sa finalom. Ja sam spreman da budem drugi put drugi! Ova devojka je obična budaletina. Koga ti da pobediš, devojko - vikao je Ivan, pa nastavio:

- Nisi ni pevačica, ništa nisi, šta si ti postigla? Ja sam drugi, zamislite da sam nastavio da govorim ljudima da glasaju za mene, urnisao bih sve.

Devojka mu nije ostala dužna, pa je udarila tamo gde zna da će ga najviše zaboleti.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Ivan Marinković

- Ivan od prvog dana zna da sam mu ja najveći protivnik. Videćeš kakav si gubitnik od devojčice koja može da ti bude ćerka. On će da izgubi jer je loš čovek. Osećam se savršeno, prezadovoljna sam i da budem druga, uspela sam što sam htela - rekla je Ivania, a onda je i zvanično proglašena pobednicom osme sezone.

Ona je osvojila unikatnu ručno izrađenu krunu i glavnu nagradu u iznosu od 30.00 evra, a za Srpski telegraf je izjavila:

- Presrećna sam zbog prvog mesta. Posebno sam zadovoljna što sam njega pobedila jer takav ološ, kao što je Ivan, ne zaslužuje da pobedi.

Podsetimo, 12. septembra prošle godine počeo je rijaliti "Parovi", a kroz takmičenje je prošlo ukupno 79 učesnika. U finalu je ostalo njih 12, među kojima i Milijana Božić, Alberto Galorini, Džonatan Mastor, Izabela Alijoski, Anastasija Stanojević Palčica, Zorana Losić, Jelena Ilić, Snežana Jovičić, Milutin Radosavljević Mili, Pavao Vladilo.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Era: Zmajeva garda je oduvala Marinkovića

Ojdanić je šest meseci proveo u rijalitiju uveseljavajući "Parove", ali i kao podrška unuku Urošu Anđeliću.

- Video sam ja ko će biti u prvom planu. Verovao sam i u Ivana i u Ivaniju. Jednom prilikom sam Ivanu rekao: "Bogami ova mala iz Republike Srpske oštra ti je konkurencija." A on je meni odgovorio: "Ma nema šanse, ja sam liga." Naravno, Ivan je liga, on je odličan rijaliti-igrač. Međutim, Zmajeva garda ga je slomila i odlučila. Sve čestitke za Ivaniju i Ivana - kaže Era.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Milijana Božić: Žabac mi je najveća greška u životu

- Imala sam samo jednu rijaliti-grešku, a to je bio Žabac, nikada tako nešto nisam smela da dozvolim da mi se desi. Promenila sam se, kao i izbor muškaraca. Drago mi je što je Ivania pobedila.

Milojko je moja prošlost i prvom prilikom pokrenuću brakorazvodnu parnicu koja je već spremna. Ja sam plasirala priču u medije da je naš brak bio farsa, više nisam znala šta da kažem na sve njegove uvrede i laži o meni. To je bila moja odbrana, a inače brak je stvaran, sve je stvarno i stvarno se i završilo. Sada sam zaljubljena, sviđa mi se dečko koji je mlađi, možda je upravo sada prošao pored nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading