Pravi razlog raskida sa Ivom: Bilo mi je loše, a nju je bilo baš briga, samo ju je zanimao rijaliti!

Autor: Blic.rs

Zadruga

30.08.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao kroz pakao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Iva

Rijaliti učesnik „Zadruge 3“ Stefan Karić smatra da je veza sa Ivom Grgurić njegova prošlost, kao i to da mu je drago što je ona pobedila.

- Iva je moja prošlost, ne bežim od toga. Nije ni lepa, a ni ružna prošlost, bilo je svega među nama. Nisam pogledao nijedan klip, pogotovo ne sa Ivom. Tek sada se adaptiram i trenutno me od toga ništa ne zanima. Iz besa je izjavila da sam ja folirant, ne mislim da to misli o meni. Okej mi je što je ona pobedila, nisam joj čestitao, svašta sam preživeo zbog nje, a ona nije marila da li će mi u nekom trenutku biti loše. Imao sam mnogo problema zbog nje jer je bila spremna na sve zarad rijalitija. Imala je taktiku, gledala je ozbiljno rijaliti i na sve je spremna zbog popularnosti - kaže Karić, a onda se osvrće na raskid sa Ivanom Šopić.

- Ona se sve vreme pravi luda i ne želi da kaže konkretan razlog našeg raskida, međutim ni ja neću o tome da pričam. Neka bude da sam prestao da je volim i da su se emocije ugasile prema Ivani - iskreno govori Stefan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Mnogi su komentarisali da je otac Osman imao veliki uticaj na njega, kao i to da je "tatin sin".

- Treba valjda roditelj da posavetuje sina, mislim svojom glavom. Nisam razmišljao očevom glavom, ali svako ima pravo da to komentariše - govori Stefan koji nikada ne bi u rijalitiju ušao sa porodicom.

- Ne bih nikada porodici učinio ono što su Đoganijevi uradili, napravili su loš potez. Prošlo je 15 godina da bi se neke stvari sada iznosile, bio sam u čitavom haosu na Anabelinoj strani. Njena greška je što je upala u tu čitavu priču, drugačije bi se sve rešilo van kamera - kaže i tvrdi da ne razmišlja o povratku u Šimanovce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading