UHVAĆENI NA DELU! Obnovili romansu iz "Zadruge": Miki ostavio trudnu ženu zbog Suzane, viđaju se tajno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni par Suzana Perović i Miki Đuričić, koji će uskoro postati otac, bili su ljubavni par tokom trajanja "Zadruge 2", a nakon izlaska iz rijalitija naveli su da su ostali u prijateljskim odnosima. Kako Srpski telegraf saznaje, Miki i Suzana podgrejali su stare strasti i počeli ponovo da se viđaju, o čemu svedoči i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama. Mikijev prijatelj otkriva da je rijaliti-igrač ostavio trudnu devojku kako bi ponovo bio sa Suzanom jer je nikad nije preboleo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana

- Suzana je za Mikija posebna žena u životu. Nijedna do sada nije imala takvo mesto. On nju obožava i koliko god se nekad ne slagali oko nečega, privlačnost između njih dvoje ne jenjava. Bili su razdvojeni više od godinu dana i, evo, ponovo su obnovili kontakt - navodi Đuričićev drug i otkriva kako su ponovo počeli da se viđaju.

- Miki i Suzana sreli su se nedavno na jednom druženju kod zajedničkih prijatelja i to je bio okidač. Počeli su ponovo da se čuju i viđaju, ali Suzana nije htela da ponovo budu zajedno jer je on zauzet čovek koji će uskoro postati otac. Miki joj je tad objasnio da on ionako ne živi sa trudnom devojkom i obećao da će s njom prekinuti svaki emotivni odnos kako bi bio slobodan. To je i uradio i od tada se viđaju.

Ova devojka jadna, trudna, očajno se oseća. Molila je Mikija da budu porodica, ali on neće da čuje za to


Suzana i Miki kriju vezu zbog straha od osude javnosti jer se Miki ipak poneo neodgovorno prema majci svog deteta.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Devojka je pred porođajem, a on ljubaviše sa Suzanom. Kako vama to deluje? Pa užas, naravno, posebno kad mediji to tako predstave. Zbog toga su odlučili da kriju vezu, bar neko vreme. Taman će mimo očiju javnosti videti kako se slažu i da li mogu da funkcionišu kao par - navodi Mikijev prijatelj i dodaje:

- Ova devojka jadna, trudna, očajno se oseća. Molila je Mikija da budu porodica, ali on neće da čuje za to. Jednostavno, nikad nije prema njoj gajio emocije, tako da se ni sa trudnoćom ništa nije promenilo. On je obećao da će biti maksimalno angažovan oko deteta, da će da zaradi pare da mu sve obezbedi, ali od njihove veze nema ništa.

 

U prilog ovim navodima govori fotografija tajnog susreta Mikija i Suzane, koji zajedno sede negde u prirodi, daleko od očiju javnosti. Fotografija dokazuje da su budući otac i Suzana u prisnom razgovoru, a plavokosa pevačica nije skidala osmeh.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Mikijem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Suzana i Miki imali su ljubavnu romansu koju smo imali prilike da pratimo tokom "Zadruge 2", a nakon što je diskvalifikovan jer je izvršio nasilje nad njom i Nadeždom Biljić, Suzana je bila veoma kivna na njega.

- Nisam ni u kakvom kontaktu s Mikijem. Ne interesuje me. Imam sasvim novu životnu priču, ne znam više kome da se obratim? Potpuno mi je besmisleno - rekla je tada Suzana, ali se očito predomislila u međuvremenu.

Imali seks u rijalitiju

Gledaoci su imali prilike da vide strastveni odnos ovog bivšeg rijaliti-para. Tokom njihovog učešća više puta su emitovani snimci na kojima imaju seksualni odnos, ali su oboje to, uprkos evidentnim scenama, negirali. Suzana je navodila da ju je sramota zbog svog ponašanja, kao i da se nada da njena porodica nije ljuta na nju.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tukao Suzanu i Nadeždu

Miki Ðuričić odlepio je tokom svađe sa Suzanom Perović, pa joj je udario šamar i izašao iz rehabilitacije. Pčelar iz Kupinova je nakon toga unezveren šetao po dvorištu, gde je bila njegova bivša devojka Nadežda Biljić, koju je lupio po nogama nekoliko puta i to štakama. Nakon ovog incidenta, diskvalifikovan je iz rijalitija i podignuta je optužnica protiv njega zbog nasilničkog ponašanja. Miki je dobio kaznu godinu dana kućnog pritvora i zabranu prilaska žrtvama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

31.08.2020 17:15

Ružan, prljav, neobrijan, nasilan, bezobrazan, nekulturan ............. Ni jedna žena ne želi takvog čoveka ni da sretne na ulici.