Majka Mine Vrbaški očajna: DA SAM ZNALA DA DILUJE DROGU JA BIH JE UBILA!

Autor:

Zadruga

28.10.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Srpski telegraf došao u posed audio snimka na kojem učesnica "Zadruge" nudi psihoaktivnu supstancu, kokain, majka maloletne Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški, ostala je bez teksta.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Verovatno prepoznavši ćerkin glas na snimku, koji se može čuti na našem portalu republika.rs i shvativši da je ona osoba koja je dilovala drogu pre ulaska u rijaliti, Ivana za naš list kategorično tvrdi da bi joj sama presudila da je znala čime joj se maloletna ćerka bavi.

- Bože dragi! Naravno da nisam imala predstavu da ima veze sa tim. Ja da sam znala ikada da radi nešto tako ili da koristi nešto, mislim da bih ja bila ta koja bi joj presudila. Ja je rodila, ja je ubila. Ja sam jedna obična normalna žena, koja živi normalan život. Nemam veze sa Beogradom, Novim Sadom, noćnim izlascima. Imam 40 godina, živim sa nepokretnom majkom, imam malo dete, medicinski sam radnik, totalno druga priča - pravdala se Ivana u razgovoru za Srpski telegraf i otkrila kada joj se Mina otrgla kontroli.

 Iako je moja, treba da je zatvore. Više bih volela da je neko izvuče, da se zatvori u popravni dom, u neku ustanovu za posmatranje.

Ivana, majka Mine Vrbaški

- Mina je sa 15-16 godina počela da beži iz škole, da ide u Beograd na dan, dva. Ja sam to svaki put redovno prijavljivala policiji. Onda je SUP vrati, odem u Centar za socijalni rad, tražim pomoć, onda je SUP vrati. Svaki put sam se maksimalno trudila da je vratim, zadržim, dok ove godine nije rešila da ode. Tad su mi rekli iz policije da nemam nikakvo pravo da je zadržim, da je ona stariji maloletnik i ima to pravo da ode od kuće.

Onda se jadna majka i rasplakala.

- Šta ima meni da zameri, vodili smo normalan život. To dete je takvo, ja uopšte ne znam gde sam pogrešila, sama sam je othranila, uvek sam bila uz nju - kroz suze objašnjava Ivana i zaključuje:

- Sve je meni jasno, koliko god da je moje dete, ja je volim najviše na svetu i uvek bih stala iza nje, ako tako nešto radi, ja smatram da je to već za neke druge organe. To je osoba koja treba da se zatvori, ja vam to govorim iako je moja. Ja bih više volela da je neko izvuče, da se zatvori u popravni dom, u neku ustanovu za posmatranje. Ja sam i za to, da svakom čoveku treba pomoći i izvući ga iz takvih stvari - završava Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lemur

28.10.2017 20:23

Zbog ovakvih roditelja generacije tonu... Mala je dno ali vidi se po kome ima da joj dođe. SVE DOLAZI IZ KUĆE!

ns

28.10.2017 23:07

Posle svih majkinih izjava i posle svega sto smo videli,i obican covek moze da zakljuci da i majka i kcerka definitivno imaju probleme psihicke prirode!