Otkrivena mračna tajna učesnice "Zadruge 3": Šopićka ukrala Karićev jastuk da mu vrača!

Autor:

Zadruga

27.08.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić ukrala je jastuk i jastučnicu iz kuće Stefana Karića u nameri da ga odnese kod vračare i namesti da on poludi za njom i da joj se vrati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Iako deluje da se pomirila sa činjenicom da je nepoželjna u Osmanovoj vili i da ima ponos, te da neće moliti da je ponovo prime pod njihov krov, to je daleko realnosti.

Kočoperna starleta koja je postala poznata po učešću u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" svim silama se trudi da ponovo osvoji Stefana i da ga pridobije samo za sebe. To će ujedno biti i njena osveta Osmanu jer je kopao po njenoj prošlosti i šutnuo je kao poslednji dronjak.

Šopićevu je, verovali ili ne, raskrinkao gledalac TV Pink u emisiji "Narod pita". On je imao nekoliko pitanja za Ivanu, a onda je otkrio da je ona prilikom odlaska iz vile na Zvezdari odnela jastuk koji je u vlasništvu Karića.

- Imam pitanje za Šopićku, zanima me zašto u gepeku svog kombija nosiš jastuk? Zašto te u tvom kraju zovu Ivana Anakonda? Mislim da je taj jastuk ponela iz Karićeve kuće jer nije imala gde da spava kad su je izbacili. Ili si možda želela nešto da mu navračaš i naneseš im nesreću - upitao je on.

Ivana je u prvi mah bila zaleđena, nije znala odakle čoveku ta informacija, a onda je ipak progovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Ivana

- Ovo je automehaničar-prevarant, kad mi se zapalio auto, odvezla sam auto i on je video jastuk u mom gepeku i pitao me: "Je si li ovaj jastuk ponela iz Karićeve kuće?" Rekao mi je da je svima pričao da dolazim kod njega i pitao me da li sam Romkinja. Rekla sam mu da imam egzotičnu lepotu, pa da je to možda zbog toga - rekla je starleta, a onda se ubacila i Jelena Pešić, koja je takođe bila gošća emisije, i ona je potvrdila da zna o kom jastuku je reč:

- Ako je bila cvetna jastučnica, jeste, ja se sećam (smeh) - rekla je Jelena.

Kako saznajemo, Ivana je bila veoma ljuta i pogođena kada je shvatila da joj Osman Karić kroji sudbinu, radi joj o glavi i mrači njenu sreću. Znala je da na lep način nema šanse da ponovo bude sa Stefanom. Tada je osmislila pakleni plan.

- Ivana je u momentu dok je skupljala svoje pinkle krišom spakovala i maleni jastuk iz Stefanove spavaće sobe. To niko nije primetio jer je jastučak baš mali. U glavi su joj odmah bile vračke i osveta. Nikad neće zaboraviti Osmanov osmeh i sjaj u očima kada je ona napuštala njegov dom. Taj čovek je bio istinski srećan. Ona je tada imala jedini cilj, da mu se osveti, a to će da uradi preko njegovog sina Stefana. Ona sada posećuje razne babe po Srbiji, s tim malim jastukom i traži način da povrati Stefana. To što ju je gledalac raskrinkao, malo ju je uplašilo. Plaši se da će Osman da dođe kod nje da traži ukradeni jastuk - kaže izvor blizak starleti iz "Zadruge 3".

Ivana bi sa Osmanom u "Zadrugu 4"!

Na pitanje da li ulazi u "Zadrugu 4" Ivana Šopić je rekla jedino pod uslovom da uđe i njen bivši svekar Osman Karić.

Starleta se izgleda pošteno naoštrila na nesuđenog svekra, pa ga je sada javno prozvala da uđe u dvoboj sa njom u "Zadrugu 4", koja počinje od jeseni. Naime, ona je u emisiji pred milionskim auditorijumom uputila poziv Osmanu da zajedno uđu na imanje u Šimanovcima.

- Ulazim samo ako uđe i Osman. Evo pozivam ga ovim putem da razmisli o tome - rekla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading