Mina Vrbaški dobija opasne pretnje: Ako ne ostaviš Mensura, pustićemo tvoje porniće!

Autor:

Zadruga

26.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 3" Mina Vrbaški već izvesno vreme dobija poruke pretećeg sadržaja, u kojima se navodi da će je osobe koje skrivaju identitet uništiti i objaviti snimke njenih orgijanja sa klijentima sa kojima je imala odnose u vreme kada se bavila prostitucijom ukoliko ne ostavi Mensura Ajdarpašića.

RepublikaFoto: RTV Pink
Mina Vrbaški

Taman kada je starleta uspela da privoli Crnogorca da da još jednu šansu njoj i njihovoj ljubavi, probudili su se duhovi prošlosti. Umesto da uživa u ljubavi, ona sada prolazi kroz agoniju i pravi pakao.

Kako saznajemo, njoj sa lažnih profila prete da mora da se otkači od Mensura inače će u javnost izaći njene eksplicitne fotografije i snimci.

- Niko živ ne zna ko Mini preti i ucenjuje je, ne znam ni kome smeta njena veza s Mensurom, ali pretnje su stravične. I njoj i Mensuru ne daju mira otkad su se pomirili - počinje priču Minin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Kako navodi, smatra da je Mina trebalo neko vreme da krije od javnosti da su se pomirili, te da sačeka da se fanovi i antifanovi malo ohlade od cele situacije.

- Trebalo je da bude pametnija i da ne objavljuje odmah da su se pomirili, ali kako je mogla da zna da će do ovoga doći. Pišu joj sa lažnih profila da mora da ostavi Mensura, čak joj daju i rok do kada mora da raskrsti s njim za sva vremena inače će da puste u medije njene slike na kojima ona, navodno, gola svašta pokazuje. U porukama stoji kako imaju snimke njenih orgija i da će objaviti i njene video-klipove sa raznih orgija gde je bila, navodno, nadrogirana i u seksualnom zanosu sa gomilom muškaraca. "Ceo svet će znati za tvoje grupnjake", navedeno je u jednoj od pretnji. Navodno je nekom liku iz Inđije slala fotografije eksplicitnog sadržaja i sad joj se on kao sveti, ali mislim da je samo povređen jer ga je Mina otkačila - navodi izvor.

Foto: instagram.com/_mina.official__
Mina i Mensur

Kako dalje saznajemo, Ajdarpašić Mini ne zamera burnu prošlost, ali ga plaši to što bi svašta moglo da iscuri u javnost.

- Čak je i Mensuru jasno da neko samo zloupotrebljava Mininu prošlost i ne da im mira, ali svakako da mu nije prijatno. Baš se bori sam sa sobom da sve to izdrži i da ponovo ne poludi i ostavi Minu zbog priča koje dolaze do njega - nastavlja izvor i navodi da se starleta sada smirila i želi da zaboravi burnu prošlost.

- Mina se sada baš smirila, zaljubljena je u Mensura i neće ga izdati. Ma ona bi se i majke odrekla samo da bude sa Mensurom. On će uskoro ići u Crnu Goru, ali još ne znaju da li će s njim i Mina... Njegova porodica ne podržava njihovu vezu. Mensur se baš muči, bori s njenom prošlošću, ali je i voli! Sad su uzeli neki apartman u Knez Mihailovoj na kompenzaciju i biće tu dok Mensur ne otputuje u Crnu Goru, a da li će mu se i Mina pridružiti... To se ne zna - završava Minin prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading