Rat između Stanije i Kristijana ne jenjava: Kristijan se je*ao sa petoricom u zatvoru, klečao je i cuclao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević tvrdi da je Kristija Golubović imao gej-grupnjake za vreme odsluženja kazne u zatvoru pre nekoliko godina. Verbalni sukob između starlete i žestokog momka iz devedesetih ne jenjava, a budući učesnik "Zadruge 4" sve je dodatno podgrejao nedavnom izjavom da poseduje njenih petnaestak eksplicitnih fotografija koje su mu poslali u toku samo jednog dana, na šta mu je Dobrojevićeva uzvatila informacijama koje, navodno, poseduje o njemu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

Naime, starleta mu se prvo suprotstavila kratkim odgovorom na Instagramu.

- Hajde, objavi, mangupe! Ako postoji ijedna moja eksplicitna fotografija, sama ili s nekim, a da već nije s neta, daću ti ceo honorar!

Osim toga, Kristijan je poručio da je Stanija navodno imala preko 50 partnera, te da je najviše boli ignorisanje, na šta mu je ona odgovorila da je pokušao da dođe do nje, da kontaktira s njom, ali kako ga je odbila, te joj se sada sveti na ovaj način i proziva je po medijima.

Stupili smo u kontakt sa najpoznatijom domaćom starletom, a ona je za naš list iznela niz skandaloznih tvrdnji na račun Kristijana.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

- Dajem ceo svoj honorar ako ima ijednu moju eksplicitnu fotografiju ili video, nebitno da li sama ili s nekim, a da to već nije objavljeno na mojim mrežama i internetu! Eto, neka obelodani javnosti odmah, a ja mu dajem svoj honorar da kupi kokošar malo pristojniju garderobu, a ne ide samo u onoj opremi za trening po televiziji glumeći starletu! S majicom od 200 dinara izlepljenom slovima njegovog imena, da ne kupuje više fejk stvari u fešnrumu i da ne lepi nalepnice svog imena po tuđim automobilima i predstavlja se lažno - rekla je Stanija u jednom dahu.

Starleta je istakla kako zna za Kristijanove akcije koje je, prema njenim tvrdnjama, imao tokom boravka u zatvoru.

- Klošar, bre, nema ništa i niko je i ništa! Mentalno retardiran lik, zaostao u vremenu i prostoru, koji i u medijima ne bi postojao da se nije zakačio na mene. Debil! On tvrdi bez dokaza da sam ja imala seks u rijalitiju, tako i ja tvrdim da su njega karala petorica u zatvoru. Klečao je na kolenima i cuclao. Eto, mogu na poligraf. Evo, dovešću likove da svedoče to. Sad ćemo da igramo kako i Krile Grim - izjavila je Stanija za Srpski telegraf na konto svega onoga što je on rekao o njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Podsetimo, Kristijan je izneo niz tvrdnji o starleti sa kojom je u "Farmi 6" bio u veoma prisnom odnosu. Osim navoda da ima fotografije eksplicitnog sadržaja, rekao je:

- Stanija je bila sa 50 muškaraca! I kako ja nju da ženim? Pa ja ne bih izabrao za suprugu ženu koja je imala tri muškarca pre mene, a kamoli 50. Cela javnost zna da je bila sa 10-15 poznatih muškaraca, što fudbalera, što pedera. Kunem se u svoja dva deteta, neko je nju je*ao u rijalitiju. Možda sam ja, ne sećam se, senilan sam. Ali znam da ju je jedan čovek pet puta napunio. Mogu na poligraf da odem - rekao je, između ostalog, za medije Kristijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading