(FOTO) MATORA ŠOKIRALA! Pojavila se u emsiji u dosad neviđenom izdanju - duga plava kosa i haljina sa dubokim šlicom!

Autor: Republika

Zadruga

25.08.2020

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora pojavila se večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" u potpuno neočekivanom izdanju.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
IZDANJE KOJEM SE NIKO NIJE NADAO Jovana Tomić Matora

Matora, koja uvek ima kratku kosu i nikada ne nosi haljine niti suknje, ovog puta šokirala je gledaoce kada je u studio došla u haljini, cipelama na visoku potpeticu, i sa dugom kosom.

U pitanju je perika, a Matora je objasnila šta ju je navelo da se pred gledaocima pojavi u skroz drugačijem izdanju.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
DUGA KOSA NIJE JEDINO IZNENAĐENJE I haljina je tu

- Eto, pobednica investira u sebe, pa mogu i ja, lepa sam devojka, što da ne? Uživam i prelepo se osećam večeras. Svakog dana se osećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je video u pobednicama. Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobednicu. Radim botokse, pedikir, manikir... Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vežbaću, David će mi pomoći - rekla je Matora, koja je govorivši o "pobednici" aludirala na Ivu Grgurić, pobednicu "Zadruge 3".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading