(FOTO) Luna u ozbiljnim finansijskim problemima?! OTVOREN TEKUĆI RAČUN ZA POMOĆ ĐOGANIJEVOJ!

Autor:

Zadruga

24.08.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula je zanimljiva objava, to jest, apel jedne žene, koja je navodno administrator jedne od Fejsbuk grupa u kojima se okupljaju fanovi Lune Đogani. Ona je pozvala Lunine fanove da uplaćuju novac na tekući račun koji je otvoren da bi se prikupila pomoć za bivšu rijaliti učesnicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ljudi, došla sam na ideju da, pošto je Luna izjavila da ona i njena porodica imaju finansijskih problema, mi kao njeni fanovi njoj pomognemo. U saradnji sa par admina Instagram stranica smo napravili tekući račun na kojem možete uplatiti donacije - piše između ostalog u objavi.

Na svom Instgaram nalogu ovaj apel je objavio bivši rijaliti učesnik Marko Đedović, koji je to osudio i uz fotografiju napisao: "Pomozite ubogim ljudima".

U pomenutoj objavi se dodaje i da se pomoć može uplaćivati samo na dinarski račun, a uskoro bi trebalo da otvore i devzni.

Podsećamo, nedavno se pojavio snimak na kojem Luna od jedene gospođe, inače svog fana, uzima novac.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading