Kolege je prozivaju jer se vucara po rijalitijima, ali ona ne mari za to: Evo šta je sve Zorica stekla zahvaljujući Zadruzi!

Autor: Informer

Zadruga

22.08.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplatio joj se rijaliti!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Zorica Marković je pre 10 godina "okačila mikrofon o klin" i posvetila se učešćima u rijalitijima.

Pevačica je muzičku karijeru započela još tokom sedamdesetih godina prošlog veka, da bi u narednoj deceniji postala jedan od najistaknutijih izvođača narodne muzike, a mnogi je prozivaju zbog toga što se posvetila rijalitiju.

"Pitaju me ljudi šta radim po rijalitijima kad sam imala onakvu karijeru... Šta radim? Pa, zarađujem pare. Ja imam preko 1.000 legalizovanih kvadrata na moje ime. Oduvek sam znala da štedim, pa sam stekla dosta imovine", pohvalila se Zorica, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

"Imam dva sina kojima sam pomogla da se skuće. Svaki roditelj bi pomogao svom detetu da što pre kupi krov nad glavom. Sa druge strane, kafana mi je odlično radila pre korone, ali nadam se da ću uskoro opet da je otvorim."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading