Nastavlja se rat! Dušica Jakovljević odgovorila na Anabelinu provokaciju!

Autor: Republika

Zadruga

21.08.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dušice Jakovljević i Anabele Atijas godinama nije sjajan, a sada je voditeljka rijalitija otkrila kako trenutno stoje stvari između nje i Anabele.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Ona je otkrila šta joj smeta.

- Ko pokušava da se svađa sa mnom, zapravo se svađa sa sobom. Ja razumem tuđu ogorčenost, prebacivanje loptice, okrivljivanje drugih, jer kad se završi program, ja se vratim kući kod moje dece i ne zanima me šta se dešava na poslu - istakla je Dušica  i dodala:

- Ja nemam sa kim da ratujem. Neka ratove vode oni u rijalitiju.

Podsetimo, animozitet između Jakovljevićeve i Anabele počeo je još u prvoj sezoni, te je u jednom intervjuu voditeljka priznala da je blokirala Atijasovu na telefonu. Iako su se u jednom momentu strasti smirile, pevačica je nedavno ponovo "pecnula" Dušicu tokom učešća u emisiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Ja sam gledala, rekla je gostu: "Ne, ne znaš ostavila ju je sa 13 godina". Tako da, žao mi je, Dušice nauči da računaš, pa onda pričaj kako sam ostavila ćerku sa 14 godina. Luna ima 24 godine, minus Blankica 7 je 17 godina - rekla je, između ostalog, tada Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading