PEŠIĆEVA JE FOLIRANT I DRUKARA, GADI MI SE! Milica Kemez brutalno oplela po bivšoj cimerki: Tužiću je, muka mi je da me prozivaju za prostituciju

Autor:

Zadruga

19.08.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez skrenula je pažnju medijima u "Zadruzi 3", a iako se prvi put predstavila javnosti, pridobila je velike simpatije publike koja ju je pratila od veze sa Filipom Đukićem preko burnih svađa s Borom Santanom, ali i sukoba koji su eskalirali usled iznošenja neistina o njenom navodnom bavljenju prostitucijom, te u intervjuu za Rijaliti otkriva šta se zapravo krije iza kuloarskih glasina od Jelene Pešić, koju će tužiti za iznošenje lažnih informacija o njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Pešić i Milica Kemez

O razlozima raskida i mnogim drugim temama govori za naš list i ekskluzivno otkriva i da će njena autobiografska knjiga uskoro ugledati svetlost dana.

 Filip je taj koji me je muvao i potencirao na tom odnosu, a ispalo je obrnuto, prebrzo sam mu pokazala emocije


U medijima se pojavio eksplicitni snimak Radeta Lazića sa Sarom Plavšić, budućom učesnicom "Zadruge 4", kako biste ga okarakterisali nakon prevare vaše sestre?

- Rade nije prevario Mirelu, snimak je star, ta devojka ga je namerno pustila u medije, čak je i platila, kako sam čula, izvinjavam se Radetu.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica i Bora

Smatrate li da vas je Bora Santana iskoristio zarad publiciteta i zbog toga ušao u vezu sa vama?

- I da je ušao sa mnom u vezu zbog rijaliti-priče, kasnije me je zavoleo, ne mogu osporiti da me je voleo, ali očigledno ne na pravi način.

Šta vas je najviše povredilo u Filipovom ophođenju prema vama nakon što ste bili intimni posle jedne žurke?

Šopićka je kul ortak i bar nije loš čovek. Ne sudim nikom ko se iskreno pokaje


- Najviše me je povredilo što je ispalo da sam započela i tu vezu i taj odnos, on je taj koji me je muvao i potencirao na tom odnosu, a ispalo je obrnuto, prebrzo sam mu pokazala emocije. 


Ko je bio najveća ljiga u "Zadruzi" i zbog čega?

- Najveća ljiga jeste Jelena Pešić jer je folirant i drukara, ja sam za nju sve tamo činila, branila je, hranila, a zabila mi je nož u leđa. Opet sam je štedela iz poštovanja prema njoj i njenoj porodici, volela sam je kao sestru, ali je prešla sve granice. Kod mene je problem što se vežem za par osoba i njima dam bezuslovnu ljubav, nisam je baš dobila zauzvrat.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jelena Pešić

Zbog čega vam se ogadila Jelena Pešić?

- Ogadila mi se onog momenta kad sam shvatila da je razumela rijaliti-igru i da je plivala po tom pitanju, da je zarad cilja spremna na sve, ogadila mi se kad sam shvatila da se šlepa uz favorite, a najviše kad sam shvatila da ne ume da čuva tajne. Tamo je svaka moja tajna zloupotrebljena, a šta sam mogla?! Svoj život su čuvali i lažno mi se predstavljali dok sam ja, budala, sve dala na tacni.
Jelena Pešić je, vređajući vas, pomenula jedno selo pored Prištine. Da li planirate da je tužite za to?
- Što se tiče sela pored Prištine, moraće to na sudu da ispriča. Zaista nikada tamo nisam bila, iskreno, muka mi je da me ljudi povezuju s prostitucijom samo zbog mog izgleda. Mogu da idem na poligraf i dokažem da li sam se ikad bavila takvim poslom. Radila sam u klubu, posle kluba nas je taksi vozio u stan, sad se svi prave ludi. Mnoge devojke to rade i možda bi i potvrdile, ali se plaše istih osuda. To je tako, čim neko ode preko, odmah je prostitutka. Najjače mi je što mene tako nazivaju. Smešna i žalosna priča. Znam da deca koja su kao ja često skrenu s puta, možda sam i ja ponekad pravila greške, ali sam se trudila da se vratim na pravi put.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Ko vas je najviše nervirao i zbog čega?

- Najviše su me nervirali foliranti i lažovi, ali shvatila sam da su u rijalitiju samo budale iskrene.

Da li prema Ivani Šopić osećate animozitet i odbojnost zbog menjanja tri partnera u rijalitiju?

- Što se tiče Ivane, ona je kul ortak i bar nije loš čovek. Ne sudim nikom ko se iskreno pokaje. Napolju za 10 meseci promene i po 20 partnera i više, mnogi misle da su u rijalitiju loši ljudi, a napolju su gori. Ko zna čega bi u rijalitiju bilo sve da nema kamera i ko bi s kim bio. Znam da su devojke koje su sada udate i fine promenile partnera kao čarapa, ali to nije snimljeno i njih niko ne osuđuje. Znam i one koje sede, a mame i tate ih finansiraju, pa pljuju ljude koji se bore za dinar. Lako je komentarisati ispred tastature i iz mišje rupe. Napolju su svi sveci, nikad ne bi ovo-ono, a upravo su te fine najgore. Radim sa ženama osam godina. Za one za koje nikad ne biste rekli da su nemoralne, e upravo te jesu.


Šta biste najradije izbrisali iz vaše prošlosti?

- Iz prošlosti ne možemo izbrisati ništa, ali je možemo ostaviti tamo. Oživimo je samo onda kad je dovedemo u sadašnjost. Moja prošlost niti moje detinjstvo nisu bili lepi, ali verujem da će budućnost biti bolje. Neko ima lepo detinjstvo, neko lep brak, neko obrnuto. Nikad niko ne zna šta ga u životu čeka. Zato ne treba suditi i ismevati ljude koji su teško živeli, nikada ne znate šta baš vas čeka.

Foto: Printscreen

Ubila bih muža da me je prevario kao Janjuš Enu

Kako komentarišete Janjuševu javnu prevaru i da li Maju Marinković smatrate navalentnom devojkom?
- Bog zna šta je Janjušu u glavi. Znam samo jedno, kad bi me muž prevario, ubila bih ga. Što si se ženio Enom ako ćeš to da joj radiš? Takođe ne razumem devojke koje jednog dana treba da budu žene i majke, sve se vraća.

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Iva je tipovala Karića, a dogurala je daleko zahvaljujući Lepom Mići

Smatrate li da je Iva samo iskoristila Stefana Karića za marketinški plasman?

- Iva je skapirala da bi ta priča bila super, pa je lažno ušla u odnos s njim. Tipovala ga je pre rijalitija, to njoj nije stran posao. Kasnije se setila da i dalje pati za Marinkom. Verovatno kad su prestale da joj stižu stvari. Ona je pametna, slušala je Miću i daleko je dogurala. Znate kako kažu, ako ne možete da ih pobedite, pridružite im se.

 Bora nije želeo da zajedno stvaramo nov život

Da li ste planirali brak s Borom Santanom i zbog čega ste zapravo raskinuli?

- Ja sam takva, sa muškarcem ne ulazim u odnos ako ga ne mogu zamisliti kao budućeg muža. Uvek sam u životu žudela za tim i to je greška. Nikad kod muškarca nisam gledala godine, status, rasu i prošlost. Mene je samo zanimalo da me voli i i poštuje. Najviše sam želela nekog s kim ću zajedno stvarati. Meni gotovo ne treba, znam da je u životu bitan put, a ne cilj, i više volim kad se okrenem unazad da se prisetim kako je i odakle sve počelo. Raskinuli smo iz mnogo razloga. Najviše me je nerviralo kada se kroz medije provlače tekstovi tipa svadba, veridba i dete. Rekla sam mu da su to stvari s kojima ne sme da se šali. Rekla sam mu: "Hajde da otvorim salon, dignem kredit da kupimo stan i živimo zajedno." On je rekao da njega to ne zanima. Želela sam da stvaramo naš novi život zajedno, bila sam spremna da bukvalno sve promenim zbog njega, ali on to ne želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nora

19.08.2020 13:00

Ova Kemezova je tolika jadnica da nemam reci, ona je i Jelenu i Boru maltretirala. Strasno

Odgovori 4 14
Munze

19.08.2020 16:23

Ova Pekmezica je vise dojadila Bogu i narodu sa svojom patetikom i pljuvanjem Jelene...

Odgovori 2 16
Milan

19.08.2020 20:43

@Munze - Na osnovu ova dva komentara zaključujem da je Jelena Pešić vrlo zla osoba. A tako mi je bila simpa u Zadruzi. Znači sve je glumila dobricu u Zadruzi.

Stanko

19.08.2020 20:39

Jelena Pešić jeste folirant i drukara.

Odgovori 10 1