(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Zerina skroz gola, mrtva pijana sa tabletama leži na podu: NACIJA ZGROŽENA PRIZOROM!

Autor:

Zadruga

19.08.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo i Dado Glišić su proteklih nekoliko dana glavna tema u svim medijima zbog njihovog turbulentnog odnosa. Zerina ga je prijavila policiji sa optužbama da je fizički maltretirao, a potom je objavila dokaze na svom Instagram profilu da su dobili zabranu prilaska jedno drugom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Zerina Hećo

Ovaj odnos je komentarisala i bivša zadrugarka Jelena Krunić na svom Instagramu, gde je otkrila da je provela popodne sa Zerinom u jednom kafiću gde je ona konzumirala alkohol.

Bivše zadrugarke su juče vodile žestok rat putem društvenih mreža. Nakon što je Jelena objavila prepiske sa Zeriniom majkom u kojima se navodi da je izmislila da ima rak i da traži sažaljenje (, Krunićeva je najavila da će objaviti njenu fotografiju na kojoj leži na podu gola. Navodno je uslikao njen prijatelj.

 

 

- Zerininu sliku iz apartmana, mrtvu pijanu zajedno sa tabletama mogu da objavim. Zerina ne vuci me za jezik, sram te bilo - poručila je Jelena.

 

 

 

Potom je i objavila fotografiju na kojoj Zerina gola i sklupčana leži na podu. Na njenoj ruci obmotan je zavoj. Uznemirujuću fotografiju pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading