NAMAZANA SVIM BOJAMA! Luna Đogani spremila pakleni plan da zgrne ozbiljnu lovu: SMUVAĆU KRISTIJANA...

Autor:

Zadruga

18.08.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani osmislila je pakleni plan da u "Zadruzi 4" smuva Kristijana Golubovića da bi prosperirala i uzela ogroman novac, od kog će da živi i ulaže u spotove i pesme.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Estock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan Golubović i Luna Đogani

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti-programa zaradila je pozamašnu sumu novca učešćem u trećoj sezoni, ali kako ju je napolju dočekalo užasno stanje usled koronavirusa, ona nema gde da obrće pare i imala je samo troškove, bez priliva novca.

Pare su već pri kraju, podršku mame Anabele više nema, Andrejevu takođe. Ona se poverila prijateljici kako će doći do velikih para, od kojih će moći svašta da napravi.

- Đoganijeva se išlifovala i postala, kako naš narod kaže, namazana svim bojama. Ona sada više nije glupa i naivna devojčica koja ne zna šta radi i koja propada zbog drugih. To što je mamu ostavila zbog Marka Miljkovića, sve govori. Ona više ne mari ni za koga, osim za sebe. Gleda samo svoju guzu i da njoj bude lepo.

Luna: Kiki voli vrcave i blesave devojke, kao ja. U "Farmi" je odlepio za Balerinkom, a voleo je i Kseniju Pajčin


Neće kontakt sa Đoganijevima jer ih ima mnogo, a ona neće da deli novac ni s kim, vremena su teška. Trpi Marka jer i on ima svoje pare. Uzeo je mnogo na konto veze s njom. Oni to zajedno troškaraju. Ipak, ona ima plan, plan koji je rekla samo meni i još jednoj drugarici. Ni Marko nema pojma šta njegova ludo zaljubljena Lunči sprema - kaže naš izvor blizak Anabelinoj naslednici kome je ona detalje otkrila kada je bila pod dejstvom alkohola. Prijateljica nije mogla da poveruje šta to njenoj drugarici pada na pamet. Mislila je da se šali, ali nije tako.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan

- Luna mi je ispričala kako će ući u "Zadrugu 4", ima odličnu ponudu od produkcije, pare koje se u današnje vreme ne odbijaju. Od sume bi vam se zavrtelo u glavi. Kako je priča sa mamom i tatom isfurana i oni su dali sve kao na tacni javnosti, Luna sada ne preza ni od čega. Ona planira da zavede žestokog momka Kristijana Golubovića i da na njemu zaradi velike pare. "Kiki voli vrcave i blesave devojke poput mene. Sećam se da je u 'Farmi' odlepio za Balerinkom, koja je bila luda kao struja. Bila je zgodna, ali opičena. To je njega dovodilo do ludila. Voleo je i Kseniju Pajčin. I ja sam takva. Vrcava, seksi i zgodna, mlada, izazovna. Sve što Kikija loži. Ima da mu zaludim mozak, tako da neće znati gde je levo. Postaću centar rijalitija jer je on omiljen kod naroda" - rekla mi je pripita Lunči, kaže njena prijateljica, koja dalje otkriva planove svoje drugarice. Ona navodi kako će blogerka i pevačica u pokušaju sve to iskoristiti kada izađe i naplatiti debelo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani
 


- Ubeđena je da će plan da upali, nema čak ni sumnje u to. Ima da ga provocira tako da mu neće biti dobro. Priznala mi je da će čak i ljubav sa Markom da žrtvuje zbog Kikijeve naklonosti. Zna da će Miljković da crkne od ljubomore, pa možda i njega opet ubace u "Zadrugu".

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

To će tek da bude šou. Ona zna da će skočiti popularnost i na Instagramu, da će dobiti dosta pratilaca, a to je danas jedini način da javne ličnosti zarade neke pare. Ide na to da ima milion pratilaca, a Kristijan će joj u tome pomoći. "Kad izađem, ima da uzmem honorar, a onda i sve benefite dobrog plasmana. Ne pucam na pobedu jer će to što ću da zavedem Kristijana biti moja pobeda i moj milion. Hoću da učešćem u 'Zadruzi 4' obezbedim i penziju", rekla mi je ona na kraju priče o svemu. Zamolila je mene i tu drugu prijateljicu da ne pričamo nikome ništa, ali kladim se da se i ne seća onako pijana kome je sve istrtljala pakleni plan - završava njena prijateljica, a naš dobar izvor.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/Estock/M. RAFAILOVIĆ

Stanija će pući zbog Lune i Krisa!

Luna Đogani zna da Stanija Dobrojević gaji simpatije prema Kristijanu Goluboviću još od "Farme" uprkos stalnom prepucavanju. Anabelina ćerka će se na ovaj način osvetiti starleti jer su imale svađu na finalu "Zadruge 2". Njih dve su zaratile na krv i nož, a ona joj nije zaboravila ružne reči. To što će smuvati Kristijana biće njena mala osveta. Uprkos pljuvačini preko medija, ona je ubeđena da je starleta i dalje zaljubljena u Kikija.

Kristijan za sada ne simpatiše Lunu!

Kristijan Golubović izjavio je da je zgrožen ponašanjem Lune Đogani, te da je ono što ona radi navodno video samo po javnim kućama. On je nedavno istakao da mu se ne dopada što ona pred milionskim auditorijumom stavlja ruke u dupe i onda to miriše.
- Ej, devojka od 20 i nešto godina se nabada na onu stvar pred rođenim ocem i majkom, a čitava nacija se bavi osobom koja se pred roditeljima seksa sa Markom Miljkovićem, seljakom iz Brusa. Da li smo normalni da glasamo za te ljude - pričao je Golubović.
Videćemo vrlo brzo da li će ipak Luna uspeti u svojim namerama da pridobije njegovu naklonost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
gedza

18.08.2020 12:25

kaci se s kriminalcem, ima da joj otme sve sto je zaradila i pre i posle

Odgovori 20 0
Mario

18.08.2020 17:38

(E. S. T.- Autor teksta) E, Sram Te bilo, slino jadna, nesrećna i smešna! Pa ovo ni ti sam/a ne veruješ što si napisao(la)! Da je Luna pametna, da te tuži, i da ti se zabrani da ikada napišeš bilo šta javno!

Odgovori 0 11
Domar

18.08.2020 21:04

Nije lako smuvati i prevariti pametnog kriminalca. Nisu ti to dobričine Sloba i Marko.

Odgovori 11 0