(VIDEO) JA SAM JAKO USKA! Zadrugarka otkrila skandalozne detalje intimnih odnosa: NAJVIŠE ME ŽELE KAD DOBIJEM, A EVO GDE HOĆE DA MI GA STAVE!

Autor:

Zadruga

17.08.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Maca Diskrecija otvorila je jutjub kanal na kom deli iskustva koja je doživela ili želi da doživi u s*ksu.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Senada Nurkić, kako joj je pravo ime, otvoreno je pričala o odnosu koji je imala sa dečkom, dok je imala menstrualni ciklus.

- Ja sam jako uska. Desilo se to da on mene nije osetio, kao ni ja njega. Osećala sam kao da sam se utopila u poplavi. A tad si najviše napaljen. Najviše gledam p*rniće kad treba da dobijem i posle - priča Maca i otkriva da to nije bilo slavno iskustvo.

 

 

 

- On nije bio zadovoljan posle tog s*ksa, ja sam odmah morala da operem posteljinu. Jednom se desilo da me je slučajno napunio, ali sreća da nisam zatrudnela. Kažu da tad ne možeš da zatrudniš. Nisam čak ni popila pilulu za dan posle. Radila sam to bez kondoma, ali sam zdrava i stalno idem kod ginekologa. Nemojte pokušavati s*ks sa mentruacijom, nije baš dobar osećaj a i posle ćete morati da čistite - otkrila je ona, pa dala jedan savet svim ženama.

- Muškarci se inače najviše lože kad im žena kaže "dobila sam". Misle da tad neće da dobiju ono što žele. Samo će vas još više želeti, a možda će poželeti da vam ga stave i u g*zu - ispričla je Maca, a sve poslušajte u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stevan

17.08.2020 20:37

Maca Guska je uska.

Električar

17.08.2020 22:53

Laže da je uska. Opao joj napon ispod 200 volti.

Odgovori 15 0
todor

18.08.2020 07:14

Laže guska da je uska.

Odgovori 17 0