Lepi Mića posle "Zadruge" iskeširao veliku sumu: Kupio imanje od 25.000 evra, zamolio komšije da se reše svinja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića kupio je hektar zemlje za 25.000 evra u selu Erem, u Sremu, kod Rume, gde će renovirati staru kuću i napraviti od nje vikendicu za sebe i porodicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Nekada pevač, danas uspešna rijaliti-zvezda već godinama zarađuje novac učestvujući u ovim zabavnim formatima, gde uglavnom vodi igru. Kao takav, imao je odličan honorar, ali nikada nije uložio novac u nešto što bi zauvek ostalo ćerki Sari, koja je već godinama u Americi, gde radi u kompaniji "Gugl".

- Mića odlično zarađuje od "Zadruge", a bio je učesnik u tri sezone. Nije imao kada da troši pare, skupljale su se dok je on boravio na imanju u Šimanovcima. Iako ima stan u centru grada, i on zaista voli grad, ovo sa koronom ga je nateralo da potraži nešto van gradske vreve. Uz pomoć agenta pronašao je odličan plac. U pitanju je hektar zemlje sa prelepom kućicom, u koju će on uložiti određenu sumu novca da je adaptira. Za to je potrebno barem 10.000 evra. Plac i kuća su ga koštali 25.000 evra, što je odlična cena - kaže budući zadrugarov komšija koji nam otkriva da je jedini problem bio to što oni imaju svinje, čiji mu smrad užasno smeta.

- Kada je došao da sređuje imanje, osetio je užasan smrad koji je dopirao od komšija. Mi ovde imamo svinje i živinu, pa se smrad stoke širi svuda okolo, a najviše na Mićin plac, bar on tako kaže. Za to je našao rešenje i nama vlasnicima životinja ponudio dil. Zamolio nas je da se rešimo svinja i smrada, a da će nam on svake godine, kada bude trebalo, kupiti zaklane i sređene svinje i daće nam na poklon, samo da više ne uzgajamo stoku - kaže čovek i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Neki su se sa tim složili, neki nisu. Drago im je što je Mića sada njihov komšija jer ga prate već godinama u rijalitiju, pa su slabi na njega. On planira da posadi puno voća, kao i dosta cveća. Pričao mi je da želi sve to da ostavi ćerki Sari da ima nešto gde može da pobegne kada želi da se odmori.

Pozvali smo Miću i on nam je potvrdio priču, te nam pojasnio da on nema ništa protiv životinja, ali da je njihov miris veoma neprijatan:

- Tačno je da sam kupio imanje u selu Erem, u Sremu, kod Rume. Dogovaram se sa komšijama o svemu. Zaista su divni ljudi oko mene. Lagao bih kada bi rekao da mi prija miris svinja i ostale živine, ali za sve postoji dogovor - rekao je zadrugar za Srpski telegraf, pa dodao:

- Moja ćerka Sara obožava prirodu i sve što radim to je zbog nje. Svakako da ću njoj ostaviti ovo imanje i ne samo ovo već sve što imam.

Foto: TV Pink/printscreen
Pešićeva: Operisala sam se da ličim na Cecu

U emisiji "Narod pita" gošće su bile Zorica Marković i Jelena Pešić. Izvesna Marija iz Beograda uključila se i komentarisala dame u studiju, pa je pitala Pešićevu da li pokušava da imitira Cecu Ražnatović. - Prija mi sličnosti koju Ceca i ja imamo. Nisam korigovala mnogo toga na sebi, ali ono što sam uradila jeste dovoljno da na svakom koraku čujem da podsećam na Ražnatovićevu - odgovorila je Jelena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Domar

17.08.2020 21:23

Lepi Mićo trebao da gleda gde kupuje kuću i kakve mirisi se šire u komšiluku.

Srba

18.08.2020 20:58

Hoče kuću na selu a da mu ne smrde domače životinje.