Izvoli poklon, alkoholičarko: Zorica Marković ponizila Jelenu Pešić pred milionima!

Autor:

Zadruga

16.08.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od pomirenja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i Jelena

Zorica Marković i Jelena Pešić na samom početku emisije "Zadruga - Narod pita" su se posvađale, a pevačica je donela i poklon bivšoj zadrugarki koju je više puta nazvala i alkoholičarkom.

"Sa prijateljem si se dogovarala da napravite "foru" za Miljkovića i Lunu sa tim alkoholom, postoji klip, jedva si čekala da im napraviš frku", rekla je Zorica, dok se Jelena branila i iznosila kako je Markovićeva zaljubljena u Luku Belića, sa kojim je bila bliska i zbog kog je plakala u rijalitiju.

"Reći ću oba prezimena oženjenih muškaraca sa kojima si bila, svu garderobu si od njih nosila i reći ću mesto gde si dobila otkaz!", govorila je Zorica.

"Ja te molim da pričaš sa mnom ozbiljno. Sa mnom se nisi saosećala kada su mene vređali za brata, a za Lukom si plakala", rekla je Jelena.

Markovićeva je tvrdila da Jelena laže, a rasprava se nastavila.

"Ljudi kod koji se Zorica raspitivala kod mene su meni javili šta je ona pitala. Jedva čekam da iznese neistinu o sebi. Samo želim da pozdravim Srđana, mi smo u dobrim odnosima, kao što sam i bila sa Stefanom Karićem, a sada smo drugari. Ja imam momke koji su sada oženjeni, ja cenim Srđanovu ženu i porodicu. Kad god odem tamo ja se javim toj porodici, jer su oni za poštovanje", rekla je Jelena i najavila tužbu za Zoricu.

"Bili su u običnoj k*es kombinaciji, kakva crna veza. Slavoljupče je isto oženjen, a imamo još i petoricu", rekla je Zorica misleći na Karića u "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

20.08.2020 17:00

Ova matora je iskompleksirana bolesnica