Nemam ništa sa tom ženom, pitajte je odakle joj "hamer": Edis nikad suroviji prema Dragani Mitar!

Autor: Stars

Zadruga

15.08.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuo joj leđa!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

Brojne spekulacije su bile pokrenute pošto su paparaco fotografi "upecali" Edov automobil ispred zgrade Dragane Mitar. Međutim, nakon njene izjave da joj se on "smuca po komšiluku", bivši zadrugar nije štedeo na rečima.

Naime, on tvrdi da oni već neko vreme nemaju nikakav kontakt, te da i ne planira sa "tom ženom" bilo kakvo viđanje.

- Iznerviram se uvek kada pročitam laži o sebi. Ponavljam po stoti put! Sa Draganom sam se video i porazgovarao poslednji put onda kad je došla po mene u Šimanovce i odvezla me na mesto gde su me čekali drugari - počeo je Fetić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

- Otada nisam imao nikakvu komunikaciju sa njom niti planiram. Nisam spavao u njenom stanu, niti vozim taj auto sa slike, već BMW. U Beogradu imam svoj stan. Tu uvek spavam kada poslovno dolazim, a sa Draganom neću da me više bilo ko povezuje jer me ona ne zanima - dodao je.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

- I kad dođem u Beograd, nikome ne pričam da me ne bi saletali mediji. Dosta mi je više povezivanja i tračeva. Dok je trajalo, trajalo je. Nemam više ništa sa tom ženom. Neka vam ona objasni čiji je auto ispred njene zgrade, kao i onaj 'hamer' kojim je došla po mene. Nisam upućen, ona će vam mnogo bolje objasniti - zaključio je žestoko on za "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading