(FOTO) Kristijan Golubović objavio sliku sa ženom, Stanijina reakcija ŠOKIRALA SVE, žestoki momak na OVO ne može da ostane imun!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

14.08.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnom ratu Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića ne nazire se kraj. Nakon njenog obraćanja u otvorenom pismu, a onda i pošto joj je on odbrusio uz fotografiju sa ženom, ona je još jače udarila te naglasila da je ne treba "vući za jedzik" jer ima dokaze za sve što iznosi.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Obračun nekadašnjih rijaliti cimera uzdrmao domaću javnost.

- Pa da nastavimo! I ovo je još jedna tvoja bajka, Krile Grim! Druže, čemu ova lažna slika da šatro voliš svoju ženicu? Ti bre ne voliš nikoga i tebi ništa nije sveto. Čuj ja ti udarila na svetinju?! Pa ti prvi ne poštuješ svoj brak i ne vuci me za jezik! Šta si radio toj jadnoj ženi treba da te je sramota. Imam dokaze, ćuti p*čko! - grmela je Stanija u svojim Instagram pričama. 

- Krile, stvarno si profi lažov. Ja ne smem s tobom na poligraf. Ti si u stvari patološki lažov. Ti sam sebe ubediš u svoje laži da su istina, tako da ti pobeđuješ poligraf 100 odsto - smejala se Stanija. 

 
Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Međutim, ni tu se nije zaustavila. 

- Ja sam izneverovala za kakve stvari, koje su 100% istina, ti lažeš, kuneš se i hoćeš da ideš na poligraf. Tako da, ili si dogovorio tamo da ti poligraf nameste ili da ti ga slučajno ne daju, treće nema. Ako je neko verovao u poligraf, to sam ja. Sada ne verujem ništa. Samo i samo ako mogu lično da ti postavim pitanje, pa i da slažeš i da detektor kaže da si u pravu, a ja posle priložim dokaz. Tako ćemo - zaključila je, za sada, ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading