MARKA NE OSTAVLJAJ NI ZA ŽIVU GLAVU: Gledateljka se obratila Đoganijevoj, PA BRIZNULA U PLAČ

Autor: Republika

Zadruga

14.08.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića, iako nema podršku kod Anabele Atijas, izgleda ima veliku koji su se raspravljali zbog podrške kod fanova i gledalaca rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Jelena u studiju TV Pink

Naime, posle priloga u kojem su se Luna i Marko svađali zbog Jelena Pešić, uključila se gledateljka koja je plaćući dala podršku paru.

 

 

- Jelena je perfidna, namazana, mnoge veze je razbila, posebno mi je žao Milice. Nemoj da se smeješ lukavo, nego budi ono što jesi... Prvo ću Lunu da pitam, Lunči moja draga, ne slušaj nikoga, znam tvoju situaciju, prelepa si, zgodna si, čista ti je duša, veliki sam tvoj fan. Marka ne ostavljaj ni za živu glavu, mi smo se toliko isplakali, taj dečko je tebe na tron digao. Bila si ukaljana od svih, prvo od Đedovića, Miće, Miljane, ne mogu da verujem... Da li želiš da živiš starim životom, kod majke, da se pomiriš sa majkom, a ona ne voli Marka... Ne daj Bože da raskineš, mi to ne bismo preživeli... Ja sam ostala bez majke, bez oca, zato vas volim, volim vašu ljubav, što ste pokazali. Mi vam želimo svu sreću na svetu. Ako se pomiriš sa majkom, šta će biti sa Markom - pričala je gledateljka kroz suze.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Nemojte ništa da se brinete, mene i Marka ništa ne može da razdvoji, a sa majkom ću se pomiriti i sve će da se reši - rekla je Luna.

- Vi ste takav ljubavni par, kao Romeo i Julija... Kad se setim samo šta ti je majka govorila, plače mi se - nastavila je gledateljka kroz plač.

- Jelena je u inat nosila ljubičasto,da bi osvojila Marka, ona nije mutava, perfidna je, folirant je teški, gledaš ga u sred stola, mene zezati nećeš, ja ti čitam iz očiju. Lagala si sto puta i treba da te bude sramota. Umesto da si otišla kad je Luna došla, ti si nastavila. Marko ti je rekao da nisi dama, i nisi. Rastavila si Milicu od njenog dečka. Hoćeš da ti kažem šta si radila sa Đedovićem u WC? Krila je da je živela u inostranstvu sa čovekom koji ima dete. Dobila sam instrukcije da možeš da budeš sa svima, osim sa Markom, ja ću ti to doneti u Smederevo. Dalje od Marka i Lune, ja ti skrećem pažnju - rekla je gledateljka Jeleni.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading