RASKRINKAVANJE DO SRŽI! Stanija: Pi*ko, da si vredan, već bi dobio metak u čelo; Kristijan: Prefigana dro*o, kre*eš se za 30.000 dinara

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno prepucavanje nekadašnjih cimera iz rijalitija '"Farma'" ne prestaje! Stanija Dobrojević odlučila je da Kristijanu Goluboviću odgovori na sve prozivke u poslednje vreme, a sudeći po svemu onome što mu je poručila, tek nas očekuje pravi haos kada su njih dvoje u pitanju.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević ne prestaju sa prepucavanjem

Kako je istakla, ona za Golubovića priprema i tužbe, a ovog puta odlučla je da ga raskrinka do srži, a nema sumnje da joj Kiki neće ostati dužan.

- Ovaj klovn Kristina i baron Minhauzen i dalje nastavlja s njegovim lovačkim pričama? Ovo inače nije moj način izražavanja, niti moj nivo, ali nažalost sam prinuđena da ispišem sve ovo dalje na jeziku koji će on razumeti. Ček, neki dan sam bila trudna s njim i abortirala, a sad ipak nisam bila trudna? Je l' te to mučenica od žene napala kući, misleći da si bio sa mnom, pa si brže-bolje promenio ploču da nisi ti, nego neko drugi? Nego, pi*ko, daj ime, prezime, sliku tog što me punio ili dedu što pominješ? Ajde, ako si mangup?! Koliko laješ, da si nešto vredan, već bi dobio metak u čelo, nego te ovi mangupi ne uzimaju za ozbiljno, sprdnja si im jer šta god kažeš, znaju da lažeš. Cirkuzant i kikiriki-mafija, što se ku*či i svađa samo sa ženama, koji se nateže s nekim Bizama-mizama, kojeg klinci šamaraju po ulici, i tebe će uskoro tako - napisala je Stanija na Instagramu, pa počela da iznosi razne informacije o njenom i Golubovićevom odnosu, dogovorima....

 

 

 

- Pa da krenemo... Krile, jesi priznao ženi kako si mi cvilio da bi me ženio? Da si zvao, pisao na Vajber, molio, smarao da se vidimo? Pa kad sam te odje*ala, sve obrisao! (April 2020, broj telefona +38166379000, verujem da će ona znati koji si broj u to vreme koristio). Meni devojci si izmafijao da uzmeš 12.000 evra! KLOŠARU JEDAN, CELA SRBIJA TI SE ZBOG TOGA SMEJE! Glumiš nekog džeka, kavaljera, a meni si pare otimao! Da budeš zahvalan što te nisam tad prijavila za javnu iznudu i reketiranje! Klasična otimačina! Al' džabe si otimao kad i dalje nema pas za šta da te ujede! Frljaš se tu nekim ciframa, bre, mogu sa sve gaćama da te kupim! A da ne pričam tek ovi muškarci s ozbiljnim parama, svi ti se smeju, bre!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nakon što je Dobrojevićeva uputila Kristijanu žestoke reči, kontaktirali smo i s njim, koji je nimalo nije štedeo.

- Nikada nisam cvilio njoj, nikada nisam imao nijednu emociju i spreman sam da idem na detektor istine i laži da se ustanovi da li je ona bila zaljubljena u mene ili ja u nju. Ja sam Staniju podržavao u svom je*arluku jer je bila dostojanstvena u tome iako sam to znao i ne samo ja, to je znala cela Evropa jer je bilo lako leći s njom u krevet. U našem društvu smo je zvali "crna rupa bez dna", sve guta. Sad je našla nekog u Americi, deli žetone u kazinu i nahvata tu koga i krpice su tu. Ja imam sve firmirano i original, smešno je da se sa mnom neko takmiči u tome. Policijski arhiv zna da sam obio preko 2000 firmiranih butika širom Evrope i za to odgovarao, i sad treba da dođe neka kurvetina iz pizde materine i proziva me - kaže Kristijan, pa dodaje:

 

 

 

- To što ona kaže da će mene da tuži, da je obavestim, ja sam 41 godinu na sudovima, zamisli šta će biti meni da se sudim s jednom poznatom prostitutkom. Dovoljno je da kažem da je taj i taj je*ao i dovešću ljude koji će da potvrde. Ona je jedna podmukla, profesionalna, prefigana drolja. Naplati 20.000, 30.000 hiljada, nju razvlače tamo i sad ona ispada šmeker. Kunem se u svoju rođenu decu da, ako sam imao jednu jedinu emociju prema Staniji, da ih sahranim. Ja ću je pregaziti kao brzi voz jer sam ja dovoljno džentlmen da ćutim, ali dovoljno lud da je izrešetam i da plače. Ja se kunem, kao čovek, dabogda nikad sreću nemao, u svoju decu, koju najviše volim, prema deci niko ne sme da pogreši, ako sam imao gram emocija prema njoj, dabogda mi se i seme i pleme zatrlo, ako sam joj ikada ljubavnu poruku napisao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading