(VIDEO) HAOS U STUDIJU! Anabela se ovom rečenicom odrekla Lune, neće da čuje za nju?!

Autor: espreso.rs, republika.rs

Zadruga

13.08.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i rijaliti učesnica Anabela Atijas bila je gošća u sinoćnoj emisiji “Zadruga – Narod pita.”

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Ona je između ostalog govorila o odnosu sa Lunom, koji je nakon “Zadruge 3” ozbiljno narušen. Njih dve su prekinule komunikaciju, a Anabela je čak ćerki Nini rekla da je ne obaveštava o Luni.

- Prvog dana kada smo bile ovde u emisiji, rešila sam da je neću videti više. Tako mi je lakše. Meni je suludo da dete koje sam othranila pratim na Instagramu, a ne pričamo. Znale smo sve jedna o drugoj, za mene je ponižavajuće i poražavajuće da je uhodim po Instagramu. Ja bih samo smetala njenoj ljubavi. Ako je moja Luna negde tamo srećna, ja ću se udaljiti, da bi ostala srećna i nesmetano živela svoj život. Isključila sam emocije, i upalila "racio". Sad sam nikad bliže sa Ninom, Blankicom, Andrejem - rekla je Anabela pa nastavila:

 

- Nina se povlačila jer sam bila posvećena Luni. Rekla mi je Blankica da joj Luna nije odgovorila na poruke, slala je na stari broj, dala sam joj novi, ali ne znam da li joj je odgovorila. Nina mi je rekla da me je tek sad upoznala i da želi da me voli. Ona je kod mojih u Sarajevu. Povratila sam bliskost sa Ninom, koju sam izgubila. Ona mi je bila desna ruka oko Blankice, kad sam se porodila. Ninu sam zamolila kad sam ovde presekla, da me ne obaveštava o Luni, ako želi da budem dobra. Luni sam poslala neke naslove da ih demantuje, jer su nepotrebni za nju - zaključila je Anabela.

Detaljnije o ovome pogledajte u sledećem video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading