LOM U STUDIJU! Miljana napala Anabelu: Loša si majka, branila si Andreju da plaća alimentaciju!

Autor: Republika

Zadruga

13.08.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je podsetila publiku koliko su Anabela Atijas i Luna Đogani bile bliske, a onda "osula" po Luninoj majci.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Miljana

- Karma je ku*ka. Sve stigne. Pričam o Kiji Kockar. Bog vidi sve. Sećam se kako je u pozivu rekla da Kija nije uračunljiva, sada se to vraća. A za Miljkovića se slažem sa Anabelom, on je ogroman manipulator, spreman je na sve - govorila je Miljana, a nadovezala se Anabela:

- Moram da kažem da se sada potpuno slažem sa Miljanom. Tada sam želela da stanem uz svoju ćerku, bila je unutra, da bar ima mene. U mojim očima Marko Miljković Lunu čini nesrećnom. Nisam mogla da je zaustavim, ni sa Slobom, ni sa Markom - kazala je Anabela.

 
- Smatram da Slobi nije trebalo da se izvinjava, zašto? Povredio je dve žene! - rekla je Miljana.

- Imala sam potrebu, zbog mnogo ružnih reči koje sam izrekla. Jeste povredio, za to mu se nisam izvinila - odgovorila je Anabela.

- Karma je kučka. Anabela nije ispala dobra majka. Mogla je da je spreči. Šta je bilo u četiri zida me ne zanima. Anabela je njih podržala. Moja majka nije ušla u rijaliti da priča tužnu priču, Anabela, prodala si apsolutno sve. Zašto nisi pričala o tome pre 15 godina? Ja ne podržavam nasilje i ne opravdavam Gagija. Tražila si oprost od Kije. Oprosti onda Marku Miljkoviću. Ti si branila Andreju da plaća alimentaciju. Da li ste ti i Andrej u vezi trenutno? - govorila je Miljana.

- Ja sam javna ličnost 25 godina, ja sam rešila sada da ispričam. Nisu me pozvali da uđem u "Zadrugu 1". Ja sam sad ušla. Nisam mogla da joj kažem da ću je se odreći. Ja sam duhovna osoba, morala sam da svima oprostim, i da tražim oprost. Njima (Luni i Marku) je sve oprošteno. Ja nisam mogla da se ne bavim svojom ćerkom. Kako sam ja mogla da mu zabranim da plaća? Da, u vezi smo, u vanbračnoj zajednici smo. Nek Bog da svima kako su zaslužili. Neka im oprosti. Nikome nisam poželela zlo - rekla je Anabela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

14.08.2020 19:39

Samo udaraj Miljana po Zlobeli, zaboravila je sve što je radila, podsjeti je malo... A sve luda Miljana, a sve točno priča....