MARIJA I IVANA RASKRINKALE ŠOPIĆEVU: Ivanu je je*ao ceo fudbalski tim, igrači Rada su je čerečili s velikim ki*ama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Miljana Kulić raskrinkale Ivanu Šopić, otkrivši da je imala seks-šemu sa većinom igrača Rada, koji su je, prema njihovim rečima, razvlačili kako su želeli.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana

Bivše zadrugarke gostovale su u emisiji "Narod pita" i već na samom početku napravile haos. Nišlijke su za metu večeri odabrale Ivanu Šopić, ovoga puta naoružane informacijama protiv nje. Iako se ona branila kako je sve laž, majka i ćerka nisu prestajale da je vređaju.

Marija: Kako si dozvolila da te jedan muškarac istera drugi dan iz kuće, kako si se osećala? Mene bi bilo sramota da me muškarac istera. Ivana je videla kuću i bazen, imaju žene koje trpe! Tebe se majka stidi! Htela si pare, a dobila nogu u dupe.

Ivana: Mene niko nije isterao, to morate njega da pitate. Ja sam čula da vas muž bije. Bolje Stefan i ja da se pozdravimo i da me on istera nego da me on bije.

Miljana: I Lola Smiljanić iz Partizana je kresao Šopićevu

Miljana: Moj otac nikad nije podigao ruku na moju majku, ako je ikad iko digao ruku, to je moja mama na mog tatu, kurvetino jedna! Ceo Beograd zna da si kurvetina ortodoksna. Droljo prljava.

Marija: Miljana, ti ne znaš zašto ju je momak isterao! Ivana, da li si spavala sa svim fudbalerima? Sa celim timom si se je*ala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Ivana: Ja sam čula da se vaša ćerka viđa s oženjenim muškarcem.

Miljana: Ivana, ti nemaš grama mozga. Bila si sa svim igračima Rada. Čerečili su te sa velikim ki*ama. Moja mama je za tebe lutka sa naslovne strane. Ti si kurvica. Može da se smrša, a obraz ne može da se opere. Ako želi, neka se uključi Milan Lola Smiljanić, bivši fudbaler Partizana, i on ju je karao više puta.

Ivana: Miljana, ti si nilski konj. Mene bar neko hoće, tebe neće niko. Šta će majka tri ćerke u rijalitiju, da uzme pare? Zašto ne gledate ćerke? Vaša ćerka se viđa s oženjenim Crnogorcima. Miljanina sestra se zabavlja s jednim moćnim čovekom. Vi ste najgora majka na svetu! Prodali ste ćerke za pare.

Foto: youtube.com/printscreen

Raskinuli Bora i Milica!

Milica Kemez je Instagram pratioce obavestila da su ona i Bora Santana odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

- Brinula sam o njemu kao da mi je dete, nikad nisam dala ružnu reč na njega, uvek sam mu želela samo dobro, svađala se sa svima da bih bila sa tobom, odrekla se svega da bih tebi bila dobra. Nikad ti nije bilo dovoljno, nikad mi nisi pružio dovoljno podrške, nikad dovoljno mazio, govorio lepih stvari. Vređao si me i ponižavao, praštala sam jer imam veliko srce, ali ne može ni ono više da izdrži nas. Idi, moj dečače, nađi sebi sreću, ja sam dala poslednji atom snage za nas, ne mogu više - napisala je Milica uz nekoliko njihovih slika iz "Zadruge 3".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Mensur se pomirili!

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić nakon nekoliko raskida su ponovo u ljubavi. Iako su do juče tvrdili da su završili zauvek i da od pomirenja nema ništa, sada su ponovo zajedno, zaljubljeniji nego ikad. Na Mininom Instagram profilu osvanula je slika sa Crnogorcem, a zatim i snimak na kom su njih dvoje zajedno u provodu, a pao je i sočan poljubac pred svima.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

12.08.2020 19:49

Teta Mariji svaka na mistu.

Odgovori 10 2