BOG SVE VIDI I SVE VRAĆA: Nakon pomirenja sa Mensurom, Mina ZGROŽENA!

Autor:

Zadruga

11.08.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški očito je i dalje na meti zlih jezika, a otkako se i na navodno pomirenje s Mensurom našlo na njenom Instagramu, mnogo šta je, po svemu sudeći, pošlo naopako.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški

Njoj je pao mrak na oči od svih zluradih komentara, pa je rešila da se oglasi i otkrije koliko je zgrožena čitavom situacijom koja ju je sačekala na društvenim mrežama. 

- Toliku mržnju prema jednog osobi nisam u životu videla! Da ljudi nemaju pametnija posla, nego da se bave mojim životom, kako sam ja živela i šta sam radila, to mi stvarno nije jasno! Muka mi je više od pojedinaca. Mržnja prema meni je veća nego ljubav prema pojedinim osobama! Ko vas je učio da budete takvi? Svi u životu pogreše, ja sam na primer više puta grešila, ali da se toliko forsiraju neki moji postupci. Čak i da se napakuju neke stvari koje nisu tačne! Fuj, fuj, fuj. Bog sve vidi, Bog sve vraća - zagrmela je Mina. 

Foto: instagram.com/_mina.official__

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuki

11.08.2020 19:11

Zbog sramote ne treba iz kuće da izlazi.

Odgovori 10 0
Nikola

11.08.2020 20:05

Sedi di si, ni za di si nisi.

Odgovori 10 0