IMA DA GRMI! PEVAČICE, STARLETE, PROSTITUTKE, MAFIJAŠI: Ovo su učesnici "Zadruge 4", OTKRIVAMO SVE DETALJE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro počinje "Zadruga 4", a ugovore je za sada potpisao veliki broj poznatih ličnosti koje će vas zabavljati od septembra ove godine, te narednih devet meseci.

RepublikaFoto: Printskrin
Foto: Ilustracija

Kako ekskluzivno saznajemo, na imanje u Šimanovcima ove godine ulazi nikad jača ekipa i veliki broj novih lica, koja niste gledali na malim ekranima.

Produkcija se potrudila da napravi spojeve kakve niste imali prilike da gledate u ovakvim formatima. Starlete, pevačice, mafijaši, prostitutke, influenseri, tik-tokeri i sve ono što samo Pink može da spoji na jednom mestu da bi vam pružio zanimljiv sadržaj.

Folk pevačica Ivana Šašić među prvima je potpisala ugovor za učešće u "Zadruzi 4". Nju smo do sada gledali u "Farmi 6", gde je imala konflikte sa Stanijom Dobrojević i Majom Nikolić.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Ivana Šašić

Drugarica Marijane Zonjić ulazi u "Zadrugu 4"!

Aleksandra Krstić postaje deo "Zadruge 4", a ona je inače najbolja drugarica Marijane Zonjić.
Atraktivna Crnogorka već je bila učesnica rijaltija "Snajke" i "Parovi". Polovinom ove godine napravila je skandal kada je u Frankfurtu slupala kola jer je vozila sa 1,24 promila alkohola u krvi. Tamošnji mediji su objavili ovu vest. Aleksandru duže veliki novac, pa je primorana da uđe u rijaliti ne bi li zaradila da vrati dugove zbog slupanog auta koji je u vlasništvu njenog prijatelja.

Pevačica priznaje da ulazi isključivo jer za pevače nema posla i ovo je jedini način da zaradi novac za svoja dva sina.

 

Ivana: Zbog porodice sam spremna na sve, samo da njima bude dobro. Ako neko mora da se žrtvuje za njihovu dobrobit, onda sam to ja

 

- Mnogi me pitaju zašto "Zadruga"? Šta će ti to? Posla nema niti će ga biti narednih godinu dana. Imam porodicu, koja zavisi od mene i mog rada. Nemam vremena da kukam, već da tražim opcije za opstanak. Na moju sreću, imam kredibilitet, imam ime i prezime, koje je ostvareno. Sve to ima veličinu. Nisam sujetna i nemam komplekse. Zbog porodice sam spremna na sve, samo da njima bude dobro. Ako neko mora da se žrtvuje za njihovu dobrobit, onda sam to ja. Bila najbolja ili najgora, sve ima cenu. Meni je važno da moja deca budu zdrava, da se čuvaju, a mama će ratovati. Biće to jedan vojni rok za mene. Od kukanja nema ništa, već se snalazim kako znam i umem da preguram ovaj period, koji nam tek dolazi. Neće biti lako. Hvala Velikom Šefu i Šefici što su me pozvali - kaže Ivana za Rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

S druga strane, ona koja brani boje starleta je i Ava Karabatić, koja se takođe dovija na razne načine da zaradi novac. Ona je počela sa Only fans aplikacijom, ali ni tamo nema para jer ima previše onih koji prodaju intimu za šaku evra.

 

Nela: Idem uskoro u Egipat da napunim baterija, a onda se vraćam i pripremam za "Zadrugu 4"

RepublikaFoto: instagram.com/ava_karabatic_official
Ava Karabatić

- Vreme je strašno, ništa ne ide, nema posla. Ja sam pre korone prodala mnogo svojih slika koje sam naslikala, ali i to je stalo. Jedino ispravno rešenje je rijaliti-programi. Uz zabavu se zaradi novac. Probala sam sa Only fans, ali previše je tamo svega, puno sadržaja i devojaka. Nisam ja za to. Mislim da sam sada sazrela za pravi rijaliti. "Zadruga" nudi veliku reklamu, gledanost je nenormalna. Spremila sam mnogo iznenađenja i videćete da je i vaša Ava sazrela kao ličnost - rekla je Ava za Rijaliti. Ona je već bila učesnica "Survajvera", kao i rijalitija "Parovi", gde je plakala da izađe jer joj se ambijent vile u Zemunu nikako nije svideo.

Folk pevačica Nela Bijanić nakon preležane korone spremna je da napravi haos i ponovo se prikaže u jednom rijalitiju. Nakon "Farme 6" napravila je rijaliti-pauzu, a sada se naoštrila da pokaže da srednja generacija pevačica nije za bacanje.

RepublikaFoto: instagram.com/nelabijanic_official
Nela Bijanić

Tik-toker Neca postaje deo ekipe!

Lazić Nenad poznatiji kao Neca je popularni tik-toker koji će takođe ući na imanje u Šimanovcima.
On je već neko vreme veoma popularan na ovoj društvenoj aplikaciji i ljudi su izrazili želju da ga gledaju. I on je objavio na Tik-tok profilu da ulazi u "Zadrugu 4" jer želi da se dobro zeza, ali i da pokaže svima kakav je zaista. On ima brata blizanca koji se zove Predrag, ali on neće biti deo "Zadruge 4".

 

- Osećam se dobro, prošlo je ono najgore. Idem uskoro u Egipat da napunim baterija, a onda se vraćam i pripremam za "Zadrugu 4". Imam malu unuku, sina koji je pevač. Mora da se radi nešto, a posla za pevače nema. Ja sam oduvek bila borac i sada ću dokazati da sam to i ostala. Čujem da će tamo biti moja koleginica Ivana Šašić, ona je dobar čovek, pravi pevač, žena-borac. Jedva čekam da sve počne i da se malo igram. Imam sve starlete i prostitutke da stavim na mesto gde treba da budu. Neće smeti da mi zucnu - rekla nam je atraktivna Nela.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija

Boje starleta braniće i Stanija Dobrojević, koja će ponovo biti deo imanja u Šimanovcima. Ona je već bila deo "Zadruge 3", ali je napustila sve zbog zdravstvenih problema. Pored nje, kao potencijalni učesnik navodi se i Miki Đuričić, koji je odslužio kaznu zbog prebijanja Nadežde Biljić.

Na spisku je i Maja Nikolić, koja ovoga puta ulazi u "Zadrugu" posle dugogodišnje rijaliti-pauze. Saška Karan i Zorica Marković su neizostavne, samo se još uvek ne zna da li će njih dve ući u isto vreme. Kristijan Golubović i Ivan Mitrović Biza su dva momka sa vrelog afalta koji će takođe biti deo ekipa. Porodica Kuljić sa Miljanom i mamom Marijom na čelu su već potpisale ugovore, samo je ovoga puta pitanje da li će mali Željko biti sa njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MALI PERICA

12.08.2020 20:06

kako bese ona stara srpska, cega se pametan stidi,,,,,,,, kako beše dalje . e to je preko farme postala srbija

Katarina

15.08.2020 18:06

Niko normalan neće biti primljen u Z4. Ne bi se ni snašao medju kriminalcima, prostitutkama, pevačicama i mafijašima.

Uroš

15.08.2020 18:14

Sve šljam i otpad ljudskog društva.