ŠOK: Luna menja život i povlači se sa javne scene! Šta će fanovi reći?

Autor: Informer, Republika

Zadruga

08.08.2020

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani (24) odlučila je da navodno završi fakultet. Pobednica "Zadruge 2" rešila je da prekine estradnu karijeru i da deo novca koji je zaradila u rijalitiju uloži u školovanje.

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

- Luna je upisala Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu, ali je dala samo nekoliko ispita i ušla u rijaliti! Potom se pune tri godine nije pojavljivala na faksu. Nedavno je odustala od pevačke karijere i počela da razmišlja čime bi mogla da se bavi u životu. Rekla mi je da joj je dosta rijalitija i da sebe počinje da vidi kao ženu koja radi normalan posao, a za to joj treba diploma - priča Lunina drugarica, i dodaje:

- Rekla mi je i da joj smeta što je mnogi prozivaju da je glupa i neobrazovana, pa želi da im pokaže da nije baš tako! Hejteri joj stalno pišu da njene rivalke Kija Kockar i Jelena Pešić imaju završene fakultete za razliku od nje, koja se "samo vuče po rijalitiju" - otkriva Lunina drugarica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Iva

08.08.2020 09:34

Podrzace je jer ulaze u obrazovanje.

Filip

08.08.2020 12:20

@Iva - Znaju oni da ona sve laže.

Mirko

08.08.2020 09:42

Jelena Pesic nema.diplomu ,neka je pokaze,a.Kija.Kockar samo.dvije zavrsene godine Fakulteta za hotelijerstvo.Toliko o tome.

Odgovori 1 13
Todor

08.08.2020 11:39

Luna sve laže. Mnogo obećava ništa ne ispunjava.

Odgovori 10 0