Da li je tačno da si bila trudna na Farmi? Kristijan i Stanija se posvađali, Golubović joj zapušio usta za sva vremena!

Autor:

Zadruga

08.08.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ako je ovako u emisiji, ko zna kako će iti u Zadruzi!

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

Iznenađenje za Kristijana Golubovića bila je Stanija Dobrojević, što on nikako nije očekivao.

"Gde si Kiki, banditu stari? U Srbiju dolazim kada mi ovde situacija bude rešena i od toga zavisi da li ću startovati u rijalitiju od početka ili tamo, naknadno. Ja ulazim u rijaliti da uzmem polovinu moje nagrade, ali sa kamatom. Druga stvar, ovo što mi iskače, ti stvarno trošiš vreme, ako već treba da se svađa, onda se fokusiraj na polusvet iz rijaltija, da, ja ti delim savete. Imam jedno pitanje za tebe. Jesi li zbog mene promenio broj telefona?", pitala je Stanija, a Kristijan se nadovezao:

"Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj."

"Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao?", nastavila je da ispituje Dobrojevićeva.

"Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to", tvrdio je Golubović.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Stanija i Kristijan

"Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad", ubacila se Stanija na radiju "Amnezija".

"Ma ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi", odbrusio je Golubović.

"Nisam bila zaljubljena, ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj", uzvratila je Stanija.

Foto: youtube.com/printscreen
Stanija i Kristijan

"Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli", nastavio je Golubović.

"Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo", dodala je Dobrojevićeva.

"Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6?", provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Stefana

08.08.2020 07:34

Ko moze ista da veruje od onog sto prica ovaj "baron" Kristijan, taj nije bas u vinklu...