Stefan i Šopićeva u klinču: Širila si noge Janjušu!

Autor:

Zadruga

08.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić i Ivana Šopić raskinuli su po izlasku iz "Zadruge 3", a verbalni sukob nastavili su javno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Usled provokacija gledalaca koji su raskrinkali Ivanu Šopić i doveli u pitanje njene moralne kodekse, te joj poručivali da se ne služi jeftinim opaskama upućenim Osmanu Kariću, kojeg krivi za njihov krah veze, ona je počela da napada Stefana u emisiji "Zadruga - narod pita".

Kako bi njenim insinuacijama stao na put i prekinuo jednom za svagda ovaj stav koji Ivana iznosi javno već izvesno vreme, Karić je rekao:

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Marko Janjušević Janjuš

- Širila si noge Janjušu, tako da ti je bolje da razmisliš pre nego što kreneš da bilo kako komentarišeš druge. I sama si to priznala, moj otac nije kriv za raskid naše veze i ti to vrlo dobro znaš. Praviš se da si žrtva, čak i ovoj situaciji, jer si svesna da smo raskinuli mirnim putem, ne razumem zašto sada pokušavaš da okreneš na svoju vodenicu da si ti od nas izigrana. Jednostavno nije OK što to radiš. Pretila si mi i porukama i bila jako bezobrazna, ali nećemo sada o tome. Tebi je povređen ego, sujetna si.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Na to je Šopićeva u svom maniru imala odgovor:

- Ovo mi deluje kao rijaliti-škola nekih amatera, čekaš da kamerman okrene, pa okreneš oči. Ne razumem njegovog tatu (Osmana, prim. aut.) jer ga je on stavio u ovu situaciju, to nije deo Stefana, on nije drukara. Nisam radila ništa toliko strašno. Nerviralo me je što je napravio Tviter profil, a ja nisam znala za to. Debeli buldog jeste razlog našeg raskida - izjavila je Šopićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading