Pašovićeva raskrinkana kao nikad, umešan i Miljković: Ermina je bila prostitutka u Beču, Marko je radio kao makro!

Autor:

Zadruga

07.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiju "Zadruga - narod pita", čije su gošće bile Anabela Atijas i Ermina Pašović, uključila se jedna gledateljka iz Sarajeva koja tvrdi da je Erminina bivša prijateljica i otkrila užasne stvari o bivšoj zadrugarki i njenoj prošlosti.

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina Pašović

Naime, gledateljka tvrdi da se Pašovićeva bavila prostitucijom u Austriji, te da ju je podvodio Marko Miljković.

- Ermina, priznaj da si se prostituisala u Beču, to svi znaju. Je*ala si se za pare. Marko Miljković je podvodio kurve po Austriji, a ona je prodavana kao kurva. Treba te baciti kao smeće u Dunav. Otac ju je dao u dom jer se kurvala i drogirala. Zato joj je lice rošavo. Ti si ofucana funjara. Otrcana si kao stara metla. Svi su te gazili kao smeće. Ofucana si od seksa. Jeftina smećarka - izjavila je izrevoltirana Pašovićkina bivša prijateljica, te nastavila sa razotkrivanjem:

- Cela Budva te je razvlačila po kolima. Svaka kola su bila tvoja soba za seks. Pa ja bih te rastrgla. Ti si govno. Uskoro će Luna i da vidi s kim ima posla. Odrekla te se cela familija jer si dno. Ti si sram za islamsku veroispovest.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković

Nakon toga u program se uključio Amar iz Sarajeva, inače Erminin rođak.

- Podržavam Anabelu, tako se majka bori. Ermina nas je prozivala da smo mi kabadahije i mafijaši iako smo rođaci. Nije se udostojila ni da nazove ni da se izvini. Da si bila normalna, niko se od tebe ne bi ogradio. Nazvao sam da ti kažem da nas ne pominješ i da u Sarajevo nećeš ući - rekao je Amar, a Ermina se ubacila:

- Tvoja drugarica Dalila je tebe spomenula. Vodila se polemika jer sam ja Matoru i Boru upoznala u njegovom lokalu. Za mene ovaj čovak ne postoji, nismo familija. Mene to ne dotiče. Mene boli što se moj otac naljutio. Njegov deda i moja nana su rođeni brat i sestra. On je meni rod sa tatine strane.

Ermina se je*ala u kolima za 300 evra

Korak dalje u ispovesti pred milionima gledalaca napravila je gledateljka koja je otkrila i tarifu Ermine Pašović: - Ermina se je*ala u kolima za 300 evra. Lice joj je uništeno od je*anja po kolima. Imam sve dokaze kako te je Jasmin je*ao u kolima za 300 evra. Ti si smeće neviđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

07.08.2020 08:12

Makro Marko.

Maks

07.08.2020 09:56

Anabelu pod hitno u Lazu , zamislite samo na sta je ta zena spremna kad je svoje dete unistila svojim lazima tek sta je u stanju da uradi one koji nisu s njom . Neverujem ni rec sve je ona to smislila majka iz pakla!

Odgovori 9 10