LUNA POTVRDILA LEPE VESTI: Ona i Marko postaju...!

Autor:

Zadruga

06.08.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani još nije popravila odnos sa majkom Anabelom Atijas, ali u ljubavi joj sve ide kako treba. Đoganijeva je sa Markom Miljkovićem bila kod njegove majke Nedeljke i istakla da im ništa ne zamera.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Luna Đogani

- Ona je generalno srećna zbog Marka i mene, rekla je da nam ništa ne zamera, samo da smo živi i zdravi. Bili smo par dana kod nje, uživali i sve je u najboljem redu - rekla je Đoganijeva.

Lunu su pitali i da li će se uskoro udati za svog partnera.

 - Ako Bog da biće novih, lepih vesti. Ljubav je - sve super, svaki dan se nešto novo događa -  rekla je Luna kroz osmeh u "Premijeri", pa je usledilo još jedno pitanje:

- Da li ćeš postati mama ili se udaješ?

 - Neću da pričam ništa. Nešto od toga jeste -  rekla je Luna koja je dodala da se sa svojom majkom ne čuje zbog čega se jako tužna:

- Volim je najviše na svetu. Moja majka i ja nismo u kontaktu, ona je odlučila da nemamo neki odnos. Veza između majke i ćerke je neraskidiva. Došlo je to toga da nemamo odnos, ali ćemo ga sigurno imati u budućnosti. Trudiću se da pokušamo da idemo dalje i zaboravimo sve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zmaj

06.08.2020 13:48

A da li je Luna lečila svoje genitalije?

Odgovori 15 4