Ljubi mu stopala da bi zaradili: Luna i Marko postali Jutjuberi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Ðogani i Marko Miljković su rešili da pokrenu vlastiti Jutjub kanal, na iznenađenje mnogih, pa će ubuduće i na ovaj način zarađivati.

RepublikaFoto: youtube.com
Marko i Luna

Iako su se često žalili na odsustvo privatnosti na imanju u Šimanovcima, te poručili da će se povući na neko vreme kako bi sačuvali vezu od pritiska javnosti, par je veoma brzo doneo odluku o snimanju video-klipova za spomenutu platformu, zbog čega su se pojedini našalili da su njih dvoje sada u "Zadruzi 3 i po" pre nego što se vrate u četvrtu sezonu.

Njih dvoje su prvi video-klip snimili u bazenu, ispričavši pritom da u planu imaju da snimaju zabavne video-zapise, tzv. čelendže, odnosno izazove, kao i odgovore na pitanja pratilaca.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna

- Za razliku od pitanja u rijalitiju, biraćemo samo ona koja potiču od naše podrške i nešto što je zanimljivo - objasnio je Miljković.

Na kraju klipa može se videti kako Ðoganijeva hvata dečka za stopalo i šali se na račun toga da će da ga poljubi, što je bila tema svih prethodnih sezona rijalitija. Inače ovo je način da oboje zarade na svojoj intimi neke pare jer Luna nastupa nema, a Marku je pukla modna linija "Sikter".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Domar

05.08.2020 07:38

Najveće pare su u pornografiji. Brzo će Marko da je nagovori.

Odgovori 24 4
Kuki

10.08.2020 10:29

Da li Luna ide po kućama da ljubi stopala? I koja je cena?

Odgovori 12 3