Šok izjave u emisiji: Luna je pokretna reklama za prodaju kondoma!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani bio je suočen sa napadima gledalaca koji su zgroženi ponašanjem njegove ćerke Lune Đogani pred kamerama "Zadruge 3" kada je imala seks u istoj sobi gde je i on boravio.

Foto: e-stock
Luna Đogani

Denser je sa Jelenom Pešić bio gost emisije "Narod pita", gde je došao spreman na osude i loše komentare publike koja se uključivala i bukvalno linčovala njega i njegovu porodicu, dok su Pešićevu na sva usta hvalili.

U program se jednog momenta uključila gledateljka Marija iz Novog Sada, koja je ušla u žestoku raspravu sa njim. Ona mu je zamerila zbog ponašanja ćerke Lune i to što nije imala granice šta radi pred majkom i ocem.

- Imati seks na metar od oca je životinjski, a ne ljudski instinkt. Tvoja ćerka je bruka za ženski rod, treba je linčovati. Jelo, ti si sve ono što pobednica "Zadruge 3" nije mogla da bude. Luna će uvek ostati pokretna reklama za prodaju kondoma. Igru su igrali Marko Miljković, tvoj obožavani zet, i tvoja ćerka. Gagi, ti si obukao belo odelo, lepo ti stoji, ali crna ti je duša. I mene si prevario do jednog trenutka. Mislila sam da si kul i divan čovek, dobrica. Onda je ušla Anabela i ja sam shvatila da si ti najveći prevarant. Što si nekima delovao kao dobar čovek, to je što si muta mutavi. Na vreme si pretukao ženu? Da li svaki čovek treba da uzme ženu da je oplavi? Ti si se drogirao. Ja ti želim da si živ i zdrav - sipala je besna gledateljka dok je Gagi sve vreme gledao u telefon i nije dizao glavu od sramote zbog reči gledalaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani) on Aug 3, 2020 at 12:17pm PDT

- Svaka ti čast što si pobedio jedan od najvećih poroka. Mozak ti je spržen do nivoa kikirikija i to onog bez ljuske. Ponosan si na ćerku i kažeš da je Jelena ugrožava. Tokom njenog odrastanja ti si se drogirao. Gde si bio tad? Ono što je Jelena mogla da uradi sa Lunom Luni ne bi bilo dobro, to je i ona sama priznala. Jelena to nije uradila, ali ti ne odustaješ od toga da je ona kriva za neke Lunine postupke? Igrali su se Luna i Marko, samo što se on zaigrao. Ja duboko verujem da se Jelena dopala Marku, iako je on mali, jadan i bedan i ne bi smeo da priđe devojci kao što je ona. Miljković je stavljao Luni ruku preko usta, vređao je. Tvoj budući zet i zaslužuje tvoju ćerku, ona nije za bolje - završila je gospođa Marija, a onda je Gagi ipak odlučio da joj odgovori:

- Luna nije imala seks. Ja jesam prevarant, ali sam devetoplasirani. Ja sam nepismen, završio sam osam razreda. Ja sam se izlečio, ja više nisam narkoman, ja sam to pobedio. Ja se jesam drogirao dok je ona odrastala, ali sam bio tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Domar

05.08.2020 07:35

Ja sam nepismen, završio sam osam razreda. ALI ZNA DA SE POTPIŠE INICIJALIMA.

Odgovori 16 1
Anđelko

05.08.2020 08:02

Nimfomanka i njena nimfomajka.

Odgovori 16 2
Zvonko

06.08.2020 14:21

Dragan Đogaj bolničar.