Očitao mu lekciju za sva vremena: Tomović pokušao da ponizi Eda, a onda je Fetić udario "šamar realnosti"!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

04.08.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju rat!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Vladimir

Edis je sinoć rekao da Vladimir Tomović nije dobar rijaliti igrač, što je ovog uvredilo pa je prozvao Fetića da, za razliku od njega, on je mogao svojoj porodici da se vrati nakon “Zadruge”.

Edis je odgovorio Tomoviću na ove prozivke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

– Eh nađoh malo vremena pošto sam zauzet uživanjem u žiivotu, da se obratim bivšem pesniku, a sadašnjem malterdžiji. A vidim da se baviš mojim životom i vidim da si upoznat gde sam se vratio, aludiraš na topli dom i porodicu… Ja za razliku od tebe imam troje zlatne dece koja me vole do neba, imam kuća, stanova, automobila, keša gde se se ne otvaraju vrata nego reaguju na otisak, ali to je već daleka budućnost za tebe… A što se tiče rijalitija, do sada smo pričali argumentima, kako vi dobri rijaliti igrači kažete… a u ovom slučaju argumenti su: Da si ti kao dobar igrač završio učešće u prvom kolu, a ja kao loš ostao do finala, a zamisli nisam ni igrao i usput imam pobedu na Zadrugoviziji bez da sam jeo bube i srce… Tako da treniraj još par Zadruga, pa ako budem opet nekad imao vremena navratiću da te preslušam… Da si mi živ i zdrav… – poručio je Edis na “Instagramu”.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading