Ajdarpašić na teškim mukama, cela porodica ljuta na njega: Mensuru majka zabranila da se vrati u Crnu Goru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić ne sme da se vrati kući u Crnu Goru jer mu je majka Naila rekla da joj ne dolazi na oči i da neće da čuje za njega nakon sramote koju joj je priredio na javnom servisu.

RepublikaFoto: printscreen
Mensur Ajdarpašić

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 3" već neko vreme je u Beogradu, ali ne zato što želi, već zato što mora. Naime, on je nakon završetka sezone ostao u ljubavnoj vezi sa Minom Vrbaški uprkos vapajima braće i majke da se mane ćorava posla i vrati se kući. On ih nije poslušao, već je ostao u Beogradu na svoju i njihovu štetu. Sada, i da hoće, on nema gde da se vrati.

- Mensur je odlepio za Minom, zbog nje je ostao bez velike sume novca koju su mu odbijali u honorarima. Plus, on nije ušao za neke velike pare jer je bio nepoznat. Kada je uspeo da diskvalifikuje Vladimira Tomovića, postao je broj jedan u "Zadruzi". Veza sa starletom njegovima se nikako nije dopala i slali su mu poruke da se ostavi bivše prostitutke. Mama, koja je glava porodice, poludela je i zaklela se da će sin snositi posledice ukoliko ih ne posluša. I nije ih poslušao. Ostao je u Beogradu, umesto da ide da vidi kako su mu majka Naila i braća. Pa on im je priredio pakao i još ga priređuje. Oni su u šoku jer je on još u Beogradu i to bez dinara - kaže izvor rijalitija blizak zadrugarovoj porodici koji nije želeo da spominjemo njegovo ime.

On nam kaže kako njegovi izbegavaju da spominju Mensura, kako ih je sramota jer ih je naslednik ostavio zbog jedne takve žene.

- Naila je plakala svaki dan. Bilo ju je teško gledati tako napaćenu i slomljenu. Kada ju je prošla kriza oko svega sa Minom i kada su mislili da je igri kraj i da se Mensi vraća kući, to se nije desilo. On se nikome nije javio. Nije rekao da ostaje. Nije objasnio zašto ostaje. Naila ne zna gde se nalazi. Ovo je dupli udarac za nju. "Ja sam ga podigla, ja ga othranila i borila se za njega. Sve sam muke prošla da on stasa u zdravog muškarca. Da bude cenjen i poštovan. Evo kako mi je vratio. Je l' ovo hvala? Je l' ovo zahvalnica? Neću da ga vidim, na oči nek mi ne dolazi, sramota jedna. On više nema svoju kuću. Nek živi kod Mine Vrbaški. Nek mu njena majka menja mene", pričala mi je Naila kroz suze - kaže izvor Rijalitija koji tvrdi da je Mensi opipao teren i da je saznao da su njegovi ljuti i da ga neće u kući. Neće da ga vide da im pređe prag sve dok se ne dozove pameti i prestane da ih sramoti i bruka.

RepublikaFoto: instagram.com/mennsssur
Mensur Ajdarpašić

- Uvalio se u dugove jer u Beogradu plaća apartmane, hotele. Nema gde da spava. Para nema, niko ne zna ko mu daje. I sa Minom se pokarabasio i sad nema ni njenu pomoć. Stalno se pali u lajvove i pokazuje luksuz. Bazeni, nargile, piće i muzika. To ga sve vode drugari koje ima ovde. Sve vam je jasno kad mu je Mina davala za sve što je trebalo. On se oseća loše jer je izneverio svoje. Plače kad niko ne vidi. Pisao je bratu, ali mu je ovaj rekao da miruje tu gde jeste jer je majka neumoljiva. Ostaje mu da sedi ovde do septembra i da čeka da počne "Zadruga 4" ne bi li tamo uzeo neke pare - završava izvor Rijalitija koji nam je ispričao ovu priču.

Mensur pregovara sa Pinkom o što boljim uslovima za "Zadrugu 4" kako bi opravdao boravak u Beogradu. Pozvali smo ga za komentar, ali on se nije javljao na telefon poznat redakciji niti odgovarao na poruke.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina mu ograničavala i internet!

Mensur Ajdarpašić živeo je nekoliko dana sa Minom Vrbaški u apartmanu u Beogradu, ali kada su se posvađali, otišao je iz njega.
Kako mu je ona pomagala finansijski, sve je počela da mu prebacuje. Koliko para troši, što se skupo hrani, čak mu je prebacila i za internet. Naime, dok je bio uživo na Instagramu i pričao sa fanovima, čula se Mina.

- 'Ajde, dosta više, nemam više gigabajta. Sve si mi potrošio. Ugasi se sa lajva - rekla mu je ona nervoznim tonom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

05.08.2020 09:18

Mogao bi da udje ako Pink ima viziju nekih borbi protiv Kristijana ili Đeksona.

Odgovori 12 1
Coka

05.08.2020 09:41

Tako mi je zao ,evo suza mi je kanula na tastaturu.

Odgovori 19 1
debilčić

07.08.2020 09:49

umišljeni debilčić neopevani