Ja barem imam porodicu, a ti više nemaš ništa: Tomović brutalno pokopao Edisa!

Autor:

Zadruga

03.08.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović i Edis Fetić su jedan od najjačih suparnika iz "Zadruge 3". Svi su mislili da su zaboravili na svađe koje su imali, ali njih dvojica su nastavili da se svađaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Edis

Tokom protekle emisije "Zadruga - narod pita" Edo nije imao najlepše reči za Tomovića, a sada je Vladimir odlučio da mu odgovori.

On se oglasio putem svog Instagram profila i uputio mu reči na koje Fetić neće ostati imun.

- Sinoć moj rijaliti kolega Edo Fetić za mene reče da nisam dobar rijaliti igrač i da sam već 10 godina po rijalitijima. Slažem se sa njim. Ja sam kao propali rijaliti igrač posle "Zadruge 3" otišao u svoj topli dom u zagrljaj porodici, a ti si naišao na zaključana vrata od stana i tužbu za razvod braka. Ćuti i pokrij se ušima - napisao je Tomović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poruka Edisu od Tomovića

Podsetimo, Dragana Mitar uplovila je u vezu sa Tomovićem iako je bila sa Edom, a kada je Fetić uša0 u "Zadrugu" ostavila je Vladimira i posvetila se Edu. Njih dvojica nikada nisu uspeli da izglade ovaj nesporazum koji je nastao zbog Dragane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading