Biće najopasnija mafijašica na televiziji: Ana Korać progovorila o seriji u kojoj je dobila GLAVNU ULOGU!

Autor: Informer

Zadruga

03.08.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent je spazio, pa brzo kontaktirao!

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

Ana Korać nedavno se pohvalila da je dobila ulogu u jednom turskom projektu i da je veoma uzbuđena što će se oprobati kao glumica.

Producent iz Istanbula spazio je Anu na fotografijama sa turskim plastičnim hirurgom koji ju je operisao i rešio da je kontaktira i ponudi joj ulogu.

Rijaliti zvezda igraće ljubavnicu moćnog kriminalca, a što se turskog jezika tiče - sinhronizovaće je.

- Reč je o akcionom trileru, u kojem bi Ana trebalo da igra ljubavnicu moćnog kriminalca. Na kraju i ona sama postaje mafijašica, ubija glavnog lika i preuzima njegov posao. Ana ne zna dobro turski, pa će joj neko od tamošnjih glumaca pozajmiti glas. To nije neobično za turske serije - rekao je izvor upućen u projekat.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Koraćeva je potvrdila ove informacije i dodala da scenario još uvek nije preciziran, te da će za mesec dana otići u Tursku da potpiše ugovor i znati detalje.

- Pričali smo o tom scenariju, ali još uvek nije sve precizirano, možda će se nešto menjati. Taj producent mi je tražio da mu pošaljem fotografije na kojima poziram u večernjim haljinama i sa različitim perikama. Pošto glumim prevarantkinju i mafijašicu u seriji ću verovatno menjati identitete, pa je hteo da vidi kako bi to izgledalo - objasnila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading