MARKO MI BRANI DA SE ČUJEM SA SLOBOM, PREBIO BI ME DA GA POZOVEM: Đoganijeva progovorila o bivšem, pa otkrila problem s dečkom!

Autor: Irena Karić

Zadruga

03.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani izbegava da govori o svom ljubavnom životu zbog svega što je proživela u rijalitiju, ali i po izlasku iz njega. Kako je bila osuđena zbog veze sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, a potom i zbog odnosa sa Markom Miljkovićem, svojim sadašnjim izabranikom, počela je da štiti privatnost, međutim, nehotice je otkrila da je njen dečko veoma ljubomoran na njenog nekadašnjeg izabranika Slobu.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani/slobaradanovic

Naime, pitanje koje je Luna dobila u emisiji bilo je da li bi Marko hladnokrvno pristao da mu se devojka čuje i druži sa rodbinom Slobe Radanovića. Luna je otvorila dušu, te počela da priča o bivšoj ljubavi Slobi, koji je zbog ljubavi prema Đoganijevoj javno prevario tadašnju ženu Kiju Kockar.

- Sigurno bi mu to smetalo, svi smo mi drugačiji, ali njemu bi to smetalo. A s druge strane, smetalo bi i meni da je obratno. Marko ima lični sukob s njim i to je nemoguće - rekla je Đoganijeva.

Kapiram da bi svaki kontakt s njim Marka doveo do ludila, iskrena je Luna

Sa Lunom je u studiju bila i Iva Grgurić, koja je ponosno isticala da nema takvih problema. Kadrovi koje kamera nije uspela da zabeleži jeste razgovor između Lune i Ive koji se odigrao na pauzi snimanja, za vreme reklama.

- Ja ti i dalje zavidim što možeš da budeš u dobrim odnosima i sa Filipom i sa bivšim i njegovom porodicom. Meni Marko to nikada ne bi dopustio, pre bi me ubio nego da sazna da se, nedajbože, čujem sa Slobom ili sa nekim Slobinim prijateljem, rodbinom. Zadavio bi me kada bih pozvala Slobu, a da on to sazna. Marku jako smeta Sloba, a i onako nismo nakon veze ostali u dobrim odnosima. Kapiram da bi svaki kontakt sa njim Marka doveo do ludila - rekla je Luna u pauzi, dok joj je rijaliti-koleginica odgovorila da razume njenu situaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zadavio bi me kada bih pozvala Slobu. Marko ima lični konflikt s njim, ne bi dozvolio da se čujem sa njegovim, sa rodbinom i drugarima, izjavila je Luna

Luna je potom u uključenju uživo komentarisala odnos sa Miljkovićem nakon svega što im se u rijalitiju desilo sa Jelenom Pešić. Pešićeva je izjavila da bi bez problema popila kafu sa Lunom i Markom, iako je u "Zadruzi" pokušala da joj otme dečka pre nego što je i ona ušla.

- Ja sam tu priču zaboravila. Kad sam sagledala sve, pogrešno sam postupila prema njoj u toj priči, a i prema Marku. Ako je nešto suđeno, suđeno je, ako neko hoće da ode, otići će. To ne može da se spreči. Krivo mi je što sam se ponizila, ušla unutra da ih odvojim, bolje da nisam ulazila - iskrena je Luna.

Foto: instagram.com/editaaradinovic/youtube/Zadruga Official

Luna se pomirila sa Editom

Edita Aradinović je Lunina rođaka, a donedavno su bile u svađi zbog pevačicine izjave da podržava Kiju Kockar, zbog čega Luni nije bilo prijatno, te je sa njom prekinula svaki kontakt. Medutim, sada je stanje potpuno drugačije i njih dve su u odličnim odnosima, a o pomirenju svedoči i Editin gest, u kojem je prokomentarisala i Luninu novu objavu na Instagramu, te joj je napisala: "Mačka", sa emotikonima ispod Lunine fotografije u kupaćem kostimu. Nesuglasice su rešile mirnim putem i sada su u veoma dobrim odnosima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

25.11.2020 20:23

Koja izmišljotina ovo da je rekla da bi je Marko zadavio, ajde bježi lažete, želite da ispane kako ona želi da se čuje s dotičnima ali ne smije jer se plaši Marka, a njoj bivši i njegova familija više nisu ni u malom mozgu.