INVALID ME JE BOLJE ZADOVOLJAVAO OD FILIPA: Grgurićeva i Đukić se žestoko posvađali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić i Filip Đukić posvađali su se na krv i nož zbog njenih ranijih afera prilikom čega mu je ona uputile brutalne uvrede kako nije sposoban da je seksualno zadovolji i da je čak i njen bivši ljubavnik koji je osoba sa invaliditetom bolje zadovoljio.

RepublikaFoto: instagram.com/ivagrguric
Iva Grgurić

Kako saznajemo, svađa se dogodila nakon emisije "Narod pita", u kojoj je Iva izjavila kako njen sadašnji dečko Filip nema problem da se ona vidi sa bivšim dečkom Marinkom Zovkom kada bude otišla u Zagreb jer je to vrsta odnosa koju on razume i nije ljubomoran. Nije računala na to da će Filip pobesneti i ljuto joj zameriti na ovoj izjavi u najgledanijoj emisiji.

- Oni su se tih dana stalno svađali i imali nesuglasice. Njena izjava bila je samo kap u prepunoj čaši. Đukić je odlepio jer su drugari počeli da ga prozivaju zbog njenih izjava. Rekli su mu da je smešan i da ga ona samo blamira i da će da ga šutne čim nađe boljeg. On ju je napao i svašta joj rekao. Kada je svađa kulminirala, izgovorio joj je: "Idi sada nek te Marinko izdržava posle onog dede invalida. Nemoj meni više da sediš na grbači. Je l' ti jasno? Mentolko jedna glupa. Samo ti je bitno ko će da ti udovoljava, da te zadovoljava i da te izdržava", sasuo joj je on u lice, a onda je ona uzvratila još strašnije: "Ako me je invalid izdržavao, onda me je bolje zadovoljavao od tebe. Kada si ti bezobrazan, ja mogu da budem još gora" - kaže izvor blizak kontroverznom rijaliti-paru.

Filip: Mentolko, samo ti je bitno ko će da ti udovoljava i da te izdržava! Idi sada, nek te Marinko izdržava!

RepublikaFoto: instagram.com/donfilipo.tatoo

Kako dalje saznajemo, Filip i Iva su se nakon žestoke svađe i teških reči izmirili, uz opravdanje da su izgovorili stvari koje ne misle.

Kontaktirali smo sa Ivom, koja nam je rekla kako su sve izrečene uvrede u njihovoj vezi uvek u afektu i kako oni jedno drugom kažu mnogo gore stvari kada se sporečkaju.

- Kažemo mi svašta jedno drugom kada se posvađamo, ali važno je da sve to kasnije izgladimo - prokomentarisala je pobednica "Zadruge 3" za naš list.

Hrvatica planira da ode u Hrvatsku da bi se videla sa bivšim dečkom Marinkom, zbog čega je njen dečko odlepio i napao je

Inače, Iva je i dalje u Filipovom stanu i on uglavnom finansira sve ono što im je potrebno za svakodnevni život. Iva svoje pare čuva za stan koji planira da kupi u Beogradu, a i svi smo imali prilike da u prethodnih deset meseci, koliko je bila pred kamerama Pinka, vidimo koliko je štedljiva i ne voli da deli ništa sa drugima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac se odrekao Ive zbog Šarića

Iva Grgurić priznala je da otac neće da čuje za nju otkako je saznao da je bila sa starijim muškarcem zbog para. Ona je pokušala da dođe do njega, ali on je odbio da se javi.

- Čula sam se sa braćom i sestrom, tu je bila i moja maćeha i moj otac. Direktno s njim nisam, to mi je krivo... Imala sam potrebu da se čujem sa njim, on je meni najbitniji, pored moje majke. On nije znao, to je njega šokiralo. Ali mama jeste znala i onda verujem da je to njemu bio šok, ali svi to treba da prihvate, ja sam to prihvatila kao poruku mladim devojkama da ne ponove moje greške - rekla je Iva.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

03.08.2020 20:32

Kod Ive nema ljubavi jer od nje zavisi da li će biti zadovoljena. Ona je mrtva hladna. Više hladna.