NISAM JA KRIVA ŠTO GA JE JOVANA PROVOCIRALA: Sanja otkrila da li se čula sa bivšim nakon što je pretukao Matoru!

Autor:

Zadruga

01.08.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Radio Amnezija" koju vodi Bora Santana uključila se i Sanja Stanković koju je Bora nazvao "Pamelom iz Bora".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora

- Ne ljutim se ja zbog toga (Pamela iz Bora), nego neke druge reče koje si ti meni rekao su bile problem. Ali dobro, ti si mene pozvao, izvinio se. Ja sam mislila da ti mene mrziš, iskreno - rekla je Sanja koja je sa Borom zakopala ratne sekire, a onda je progovorila i o nedavnom indicentu kada je njen bivši dečko pretukao njenu bivšu devojku - Jovanu Tomić Matoru. Sanja je istakla da je šokirana i da nije mogla da veruje da se to desilo.

- Ja sam bila šokirana kada sam to čula. Ja nisam verovala da će on to da uradi. Jako je ružno. Umesto da kažeš... A ne da je izvučeš iz taksija i lupiš šamarčinu. Ja se nisam čula s njim posle toga, niti je on mene zvao. Ja ne želim da ga čujem. Meni je bitno šta Jovana misli. Meni je mnogo drago što sam otišla kod nje kući posle toga da je vidim. Znala sam da se jako potresla i da sam ja jedina koja može da je smiri. Ja sam otišla tamo sa najboljim drugom. To nema veze sa mnom. Nisam ja kriva što je Jovana u besu njega isprozivala, on se iskompleksirao i uradio to sa njom. Ne uhodi me Matora, ona i ja smo ostale jako korektne, super smo, čak će doći i kod mene na rođendan - rekla je Sanja u emisiji "Radio Amnezija".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading