PROCURILE CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Ovoliko će zarađivati budućI učesnici "Zadruge 4", Kristijan zadovoljno trlja ruke

Autor: Blic

Zadruga

31.07.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od septembra na kreće nova sezona popularnog rijalitija "Zadruga". Kako sada stvari stoje, učesnici u ovom zabavnom programu imaće sav razlog za zadovoljstvo, jer su prema prvim informacijama, sklopili jako unosne ugovore.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Foto: Ilustracija

Za sada je poznato da su svoje učešće potvrdili Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a za neka poznata lica se još uvek nagađa.

Blic prenosi informaciju i da je poznata i visina zarade koju će neki učesnici rijalitija dobiti.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Tako se za Staniju Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda "Zadruge 4", a budući da se tokom "Zadruge 2" pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, spekuliše se da ni sada nije pristala na manju sumu.

RepublikaFoto: instagram.com/mennsssur
Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u "Zadrugu 4", ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Prema do sada dostupnim informacijama, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama "Zadruge". Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz "Zadruge 3" izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

RepublikaFoto: instagram.com/mikidjuricickupinovo
Miki Đuričić

Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 4", ali se njegov honorar drži u tajnosti. "Zadrugu 3" je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra, piše Blic.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Kako su mediji ranije preneli, Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu - za portal Alo rekao je izvor koji je upućen u pregovaranje oko honorara.

 

 

 

Kako pišu mediji, Čelnici Pinka pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading