(ŠOK FOTO) SVE SE ISPLIVALO! Evo zašto je Mensur ostavio Minu: Uradila je nešto što nije smela! BRUKA!

Autor:

Zadruga

31.07.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve isplivalo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Nakon jučerašnje drame ljubavnog para koji je svoju romansu otpočeo pred kamerama ”Zadruge 3”, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, na društvenim mrežama, ali i u medijima se nagađa šta je konkretan razlog za krah njihove emotivne veze.

Po društvenoj mreži Instagram proširila su se nagađanja da je Mina bacila oko na dečka pjevačice i bivše učesnice ”Zadruge 1” Teodore Džehverović, zgodnog košarkaša Nina Čelebića.

U prilog tome govore Minini lajkovi na Instagramu, a reklo bi se da pomno prati svaki korak košarkaša na ovoj društvenoj mreži. Reklo bi se da su joj za oko zapale Čelebićeva golišave fotografije, a da li je ovo pravi razlog njenog i Mensurovog raskida, kao i kako će Teodora reagovati na ovo, ostaje da vidimo.

 

 

 

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Todor

31.07.2020 18:15

Ne sme da gleda u druge mladiće. Ni na slikama. Da li je ovo moguće u XXI vek?

Odgovori 10 2
Srba

01.08.2020 05:40

@Todor - Ne sme da gleda ni u prazan zid. Možda se iza tog zida nalazi neki muškarac.

MladenBg

03.08.2020 12:27

@Todor - Jedna stvar je gledati a druga lajkovati slike tipa sa imenom i prezimenom. Pa sta ako je XXI vek? Niko nikoga ne tera da bude u vezi, moze u XXI veku da menja partnere 16x dnevno, samo znamo kako se to zove. Tako da ne lupetaj. Ako si u vezi, budi u vezi... ako nisi radi sta god hoces. A za Minu znamo od koje je vrste.