ČEGA SE MUŠKARCI STIDE, DAVID SE PONOSI: Dragojević bez blama priznao... ŠOK!

Autor: Blic

Zadruga

30.07.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević važe za jedan od najskladnijih parova iz "Zadruge", a njihova ljubav uspešno odoleva svim preprekama već drugu sezonu.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana i David

Dragojević je u ovoj trećoj sezoni "Zadruge" često naizlazio na komentare da je papučar i da sve radi kako bi svojoj dragoj "išao uz dlaku".

Iako bi se mnogi muškarci na njegovom mestu bunili i ljutili, izgleda da Davidu epitet papučara nimalo ne smeta, naprotiv, s ponosom ga nosi.

- Ovo mi je bio treći rijaliti, nisam bio pristalica treće sezone, već sam ušao zato što je Ana bila nesnađena, a ja gledao spolja. Sve je sada krenulo svojim tokom, još nam je lepše otkako smo sada izašli. Ja sam izašao ranije i organizovao sve da ne moramo da brinemo. Bila nam je lakša treća sezona od druge. Naša ljubav je mnogo jaka i velika, sklonili smo se po strani čim smo izašli, ne dotiču nas neke teme. Meni je bitno da se Ana oseća lepo pored mene, ne znam koji muškarac ne udovoljava ženi koju voli, ako je to papučar, onda ja jesam i lepo mi je - izjavio je Dragojević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading