(VIDEO) LUNA JE PRODUKT BOLESNE MAJKE I OCA! Gavrić konačno progovorio pa se obratio Kiji!

Autor:

Zadruga

29.07.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirao naoičigled miliona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili Milica Kemez i Mirko Gavrić, a u toku večeri bilo je i više zanimljivih uključenja gledalaca.

Gledateljka koja se uključila prva, imala je potrebu da se raspravi sa Gavrićem o porodici Đogani.

 

- Mirko ne može da osuđuje Lunu, koja je produkt svojih roditelja. Zna se ko su Đogani, zašto osuđivati nekog ko je igrom slučaja stvoren? Luna nije birala svoje roditelje. Luna je zloupotrebljeno dete, bolesna majka, bolestan otac. A Vi ste veoma realni i racionalni, svi ste trebali da gledate samo sebe. Niste trebali da držite ničiju stranu, neka se oni sami raspravljaju. Ja sam odrasla u Zemunu... - rekla je gledateljka, a onda je podsetila Mirka šta je rekao za Kristinu Kiju Kockar, te se on oglasio.

 

- Kija je imala sreću ili nesreću, ja i dalje mislim da ona nije srećna, da kroz takav projekat pokaže svoje kvalitete. Kao što sam rekao za Kijin uspeh, isto ću uvek reći kao i za Lunu.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branka

29.07.2020 11:02

OVAJ MIRKO JE BOLESTAN KAO I NJEGOVA PRIJATELJICA ANABELA ZAGORCAVAJU ZIVOT DEVOJCI OD 24 GODINE SAMO ZATO STO VOLI......

Nikola

29.07.2020 13:34

Svako je produkt majke i oca.