PLJUŠTALI ŠAMARI NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA: Miljana i Zola se potukli zbog Ivana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je zajedno sa roditeljima Sinišom i Marijom napravila prekjuče žurku u porodičnom domu u Nišu kako bi proslavila drugi rođendan sina Željka. Međutim, i divan dan nije protekao bez incidenata, baš kako smo i navikli od porodice koja je već godinama pred kamerama rijaliti-programa "Zadruga".

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official

Naime, rijaliti-zvezda se posvađala sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a nakon žučne rasprave došlo je i do tuče.

- Miljana je noć pred rođendan sina Željka, kojeg je dobila iz avanture sa Ivanom Marinkovićem dok su zajedno bili u rijalitiju "Parovi", bila uzbuđena zbog proslave i svega što je za sina, kojeg sama odgaja, priredila. Ona je u lajvu sa Minom Vrbaški pričala kako je sve spremila da bude savršeno, dostojno malog princa. Pričala je o haljinama, o Zoli, sa kojim živi uprkos protivljenju roditelja, sve je delovalo OK - kaže naš izvor upućen u život Kulićevih, koji se našao na licu mesta kada je svađa počela.

Marija je bila na Zolinoj strani. Rekla je Miljani: "Idi kod Ivana u 'Parove', pa tamo s njim to slušaj"

- Sve je bilo super do momenta kada je Miljana malo više popila. Počela je da provocira Zolu kako je smešan, kako je crv. Prozivala ga je baš kako je radila i u "Zadruzi". Onda je, kao vrhunac svega, naručila pesmu "Ivane", što je razbesnelo Zolu. Odvojili su se sa strane i počeli da se svađaju. Miljana mu je psovala majku, koristila strašne uvrede. Ona ga je tada ošamarila, a on nju gurnuo od sebe. Vidno ugojena, pokušavala je ponovo da ga udari. Prijatelj je stao između njih da ne bi došlo do povreda. Marija je, za pravo čudo, bila na Zolinoj strani. Ona je vrištala na Miljanu da nije smela da naručuje pesmu za Marinkovića i rekla joj: "Pačavro jedna, sram te bilo. Ko će da ti sedi tu dok puštaš tu pesmu? Idi kod Ivana u 'Parove', pa tamo s njim to slušaj". Zola se vratio na proslavu, a Miljana je besnela iza kuće - završava izvor.

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official

 Kulićeva naručila pesmu za Ivana Marinkovića, što je Čolića izvelo iz takta. Nakon svađe iza kuće došlo je do fizičkog okršaja, tvrdi očevidac

Kako saznajemo, ova svađa uspela je da uništi drugi rođendan malog Željka jer su se gosti nakon ovoga razbežali kućama. Marija je rekla Miljani da se i ona pokupi i ode i da nije poželjna u njihovom domu sve dok pravi ovakve incidente.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Miljana: Ponovo sam trudna

Starleta iz Niša koja je prošle godine zatrudnela sa Zolom u rijalitiju, ali je na insistiranje majke Marije abortirala, ponovo je u blaženom stanju. Ovoga puta, zatrudnela je van kamera "Zadruge". Miljana i Zola zajedno žive u stanu u Nišu, a sudeći prema njenom izgledu i kilaži koju je nabacila, Miljana je već sada u poodmakloj trudnoći.

- Neću mnogo da otkrivam. Imam 102,5 kila, ponovo sam trudna - rekla je Miljana nedavno u emisiji "Zadruga - narod pita".

Foto: facebook.com/Miljana Kulic

Kulićka ulazi u "Zadrugu 4"

Miljana Kulić je za Srpski telegraf priznala da ulazi u "Zadrugu 4" da zaradi još para za život. Iako se imena novih učesnika strogo drže u tajnosti, starleta je otkrila da je ona odavno potpisala ugovor.

- Mene su zvali odmah nakon što sam napustila "Zadrugu" da uđem u četvrtu sezonu. Ja sam zvezda, dižem rejting, naravno da će da me zovu. Sama pravim šou, niko mi ne treba. Nisam ja Luna - rekla je Miljana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading