JANJUŠA ISTERALA ŽENA, SMUCA SE PO HOTELSKIM SOBAMA: Pokušao da joj se vrati pa dobio pedalu!

Autor:

Zadruga

29.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš nakon javne afere sa Majom Marinković uništio je odnos sa još uvek zakonitom suprugom Enom Janjušević. Kako Srpski telegraf saznaje, Janjuš je nakon medijske pompe mislio da su se strasti smirile, te je pre nekoliko dana pokušao da se vrati u svoj dom u kom žive Ena i njihova ćerka Kruna. Međutim, supruga nije htela ni da čuje za to.

RepublikaFoto: printscreen
Marko Janjušević

Naime, kako izvor blizak bivšem zadrugaru navodi, Marko je pijan usred noći došao na vrata da moli ženu da ga primi nazad.

- Napravi je skandal! Nakon izlaska iz "Zadruge" bio je kod druga, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i da moli da ga primi u kuću. "Kajem se, Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš. Primi me u kuću", govorio je, a ona mu je samo rekla: " Marš, klošaru pijani. Makni se s vrata ili ću zvati policiju. Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš videti! Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar". Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred - navodi dobro obavešten izvor.

Molio je da ga primi nazad, a ona mu odgovorila: "Marš, klošaru pijani. Makni se s vrata ili ću zvati policiju. Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš videti! Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako nije imao više gde da ode, Janjuš se smestio u jedan hotel na Paliluli, gde sada boravi.

- Bilo ga je sramota da više bude bratu na grbači, pritom, nije jednostavno, znate, novinari ga prate, on je nervozan, pod pritiskom, samo ljudima pravi probleme. Zato je rešio da ode u hotel. Smestio se u jedan etno-hotel u Beogradu, gde boravi dok ne vidi gde će da živi. Ena mu daje da vidi Krunu, ona bude s njim u hotelu, a prema svemu sudeći, moraće uskoro da pređe u podstanare - objašnjava izvor.

 Marko boravi u jednom etno-hotelu u Beogradu pošto nema gde da ode. Uskoro će biti podstanar, tvrdi izvor

- On još uvek nije načisto sa Majom, to je ono najgore. Osramotio je porodicu, a nije se opametio. Koja bi ga žena primila nazad... Nema od toga ništa - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Janjušem kako bismo proverili navode do kojih smo došli, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

U prilog navodima izvora govori i Janjuševa poslednja objava na Instagramu. Na video-snimku u kom dočekuje ćerku Krunu vidi se da je okolo nje etno-atmosfera kompleksa u kom se Marko trenutno nalazi.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Foto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production

Marko: Janjuš i Maja su zajedno, lažu narod!

Zadrugar Marko Đedović, gostujući u emisiji "Narod pita", preksinoć je izneo tvrdnje da su Janjuš i Marinkovićeva i dalje u aferi, te da obmanjuju javnost.

- Inače, Maja i Janjuš su zajedno, u jednom restoranu su viđeni, sve lažu. Čak me je ona zvala da joj hitno pošaljem Janjušev novi broj i plakala je kao kiša! Tresla se i vrištala na telefon - rekao je Đedović.

Ena podnela zahtev za razvod braka

Prema medijskim spekulacijama, Marka je po izlasku iz rijalitija sačekala neprijatna vest. Naime, njegova supruga Ena preko prijatelja mu je poručila da će mu uskoro stići zahtev za razvod braka i da je među njima sve gotovo. Janjuš je to teško podneo, ali je uspeo da se dogovori sa suprugom da redovno viđa ćerku Krunu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja: Žena je pristala na sve zbog para!

Marinkovićeva je nakon svađe sa Janjušem u spoljnom svetu iznela šokantne tvrdnje.

- Njegova žena, ako je spremna da trpi ponižavanje zbog finansija, ja, iskreno, ne moram. Oni su rođeni jedno za drugo, ja se ne prodajem zbog nekoliko krpica. Ona je na sve pristala zbog para.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruki

29.07.2020 09:12

Обична битанга код њега ти је само кафана, пиће, коцка и мијења жене. Доста му је толерисала. Варао је он њу и ван ријалитија, није било јавно као са овом калаштуром.