MATIJEVIĆ O KRAHU VEZE SA SIMOVOM I ZADRUGARIMA: Ne vidim sebe u braku sa Tarom ni za deset godina!

Autor: Irena Karić

Zadruga

28.07.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević jedan je od zadrugara koji je veliku pažnju javnosti privukao usled ljubavnog odnosa sa Tarom Simov, a njihova veza koja je trajala skoro šest meseci doživela je krah usled turbulentnih međuljudskih odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Matija i Tara

Ovog puta u intervjuu za Rijaliti Mateja nam otkriva zbog čega je došlo do njihovog raskida, ali i analizira odnose najkontroverznijih zadrugara, počev od konflikata Anabele i Lune, pa sve do afere Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Kako su tvoji roditelji reagovali na učešće u rijalitiju i da li su ti nešto zamerili?

- Što se tiče mojih roditelja, ne bih njih nešto specijalno mešao u moj rijaliti. Zadovoljni su mojim učešćem, ponosni su na mene i to kako sam se pokazao kao čovek i na to koje sam kvalitete predstavio.

Kada si se u svađama sa Tarom osećao najneprijatnije?

- U svađama sa Tarom sam se osećao najneprijatnije kada dođe do te neke prevelike svađe, do nekog ozbiljnijeg haosa, kada padnu neke možda malo teže reči. Te stvari su mi nekako smetale i onda se čovek pokaje, pa mi je sve to zajedno nekako bilo najneprijatnije.

Nakon čega si definitivno doneo odluku da se ta veza prekine?

- To je sve išlo mic po mic. Što se tiče prekida veze, mi smo prekidali oko 100 puta zbog gluposti i kako je vreme prolazilo tako smo se hladili. To jest, pričaću u svoje ime - ja sam se hladio mic po mic svakim raskidom i onda smo 21. juna završili konačno vezu i od tada više nismo zajedno. Poslednje dve-tri nedelje u rijalitiju nismo bili zajedno. Eto, tada je sve prestalo.

RepublikaFoto: RTV Pink

U "Zadruzi 4" bih se družio sa Mikijem Đuričićem

Tara je izjavila da je videla vas dvoje u perspektivi braka. Da li smatraš da si i dalje mlad za tako drastične poteze?

- Što se tiče braka, ja sam uvek pričao da sam ja mnogo mlad za razmišljanje o takvom potezu i ne vidim sebe u braku narednih desetak godina, a sa Tarom ne vidim sebe u braku.

Koja zadrugarka/zadrugar je manipulacijom dolazila do cilja?

- Pa svi zadrugari koji su u određenim situacijama od sebe pravili žrtve su na taj način manipulisali i dolazili do toga da ostvare svoje ciljeve, koje su sada kada gledam sa ove tačke gledišta, kada sam izašao, radili kako bi privukli pažnju na sebe. Zna se ko je to radio tamo.

Da li ti je delovala iskrenije ljubav između Ivane i Stefana ili Filipa i Ive, bez obzira na to što su po izlasku Šopićka i Karić raskinuli?

- Što se tiče toga koja ljubav mi je bila iskrenija, nekako dok smo bili u "Zadruzi" nisam doživljavao ozbiljno Ivu i Filipa zato što je Iva pominjala stalno svog bivšeg momka. Kod Ivane i Stefana sam prepoznao pravu, iskrenu emociju. Proveo sam određeno vreme sad napolju sa Filipom i Ivom i slatki su mi nekako. Vidim da fino funkcionišu, tako da, eto, kada govorimo konkretno o tom periodu dok smo bili u rijalitiju, iskrenije su mi delovali Stefan i Ivana.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

U svađama sa njom osećao sam se najneprijatnije kad je dolazilo do ozbiljnijeg haosa, hladio sam se s vremenom, rekao je Mateja za naš list

Da li si u konfliktima Anabele i Marka Miljkovića smatrao da je Atijasova sa razlogom bila protiv njegove veze sa Lunom?

- Na momente, u početku, kada nisam imao dobar odnos sa Markom, ja sam možda to želeo da vidim tako, možda sam stvarno video, ne znam. Nekako je to bio čudan odnos, ali na kraju sam video da oni lepo funkcionišu i prepoznao sam, da kažem, jednu lepu emociju kod Marka, da tako kažem.

Da li bi ušao u "Zadrugu 4"?

- Za skoro sve u životu postoji novac. Kada bi ponuda bila ozbiljna i ja bih ozbiljno razmislio o tome.

Stanija, Kristijan Golubović i Miki Đuričić ulaze u "Zadrugu 4". Sa kim od njih bi provodio najviše vremena?

- Ja mislim da bih najviše vremena provodio sa Mikijem Đuričićem, iskreno.

Čime ćeš se baviti u karijeri?

- Trebalo bi krenem da se bavim muzikom. Neko je ozbiljno zainteresovan da krene da ulaže u mene i da mi pomogne u karijeri. Reč je o modernoj, novokomponovanoj muzici, za koju bih se opredelio. Nadam se najboljem mogućem ishodu svega toga (smeh).

 

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja je ozbiljno odlepila za Janjušem, ali se i izblamirala

Kako je tebi delovala afera Maje i Janjuša i da li smatraš da se ona obrukala?

- Ja sam rekao jedno 100 puta da sam kod Maje prepoznao baš, baš iskrenu emociju i da se ozbiljno zaljubila, da je ozbiljno odlepila za Janjušem. Ali da joj to nije trebalo u životu je činjenica i mislim da se jeste ozbiljno izblamirala.

Foto: Printscreen

Bio sam na Anabelinoj strani, a ne Luninoj

Anabela je doživljavala nervne slomove zbog Luninog drskog stava prema majci. Na čijoj si ti bio strani?

- Ja sam u tim momentima više bio na strani majke, naravno. Opet, u pojedinim momentima je i Luna imala prava da se buni jer svi mi ljudi grešimo, pa je tako i Anabela grešila u nekim postupcima tamo. Majci ne sme ništa da se zameri u smislu da, ako ja polazim od sebe, nikada ne bih dozvolio da me bilo šta razdvoji od moje majke. Više sam bio na Anabelinoj strani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading