SINIŠA SE IPAK POJAVIO NA SUDU: Dragana otkrila detalje suđenja, ovako je izgledao susret bivših supružnika u Palati pravde!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.07.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Dragana Mitar danas se srela na ročištu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, kako bi pokušali da sravnaju račune.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

- Imali smo taj proces da pokušamo neko primirje. Odloženo je to za sledeći dan. A ovo drugo što smo imali je bilo samo saslušanje, obe stranke. Na tim drugim ročištima će sve biti rešeno, zakazana su ročišta za oktobar. Imam dan za danom ročišta. Ovo nije bio razvod. Razvod će biti 31. avgusta, tad će biti nasilje u porodici i neke druge stvari. Danas je bio predmet onaj njegov nasilni upad u stan i predmet njegove tužbe jer je on mene tužio jer ga ja spominjem u emisijama, vređam njegov ugled i čast - rekla je Dragana i istakla da sa Sinišom danas ni reč nije progovorila. 

- Pojavio se i on danas, došao je... Mi ne razgovaramo, pravo da ti kažem, ja sam bila ravna linija, kao sa nekim strancem da stojim, iskreno. Uopšte nismo komunicirali - navela je bivša zadrugarka. 

Dragana je istakla da više nemaju problem sa starateljstvom oko njihovog sina i da je dete kod nje.

- Nema problema, Joca je kod mene, nikakav problem nemam što se tiče maleckog, sve je u najboljem redu - zaključila je Dragana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading