"IMAM MUČNINE, LOŠE MI JE"! Miljana u strahu zbog trudnoće: Otkrila sve u lajvu pa šokirala izjavom o Zoli!

Autor:

Zadruga

27.07.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se završila treća sezona rijaliti programa "Zadruga", a još uvek vlada interesovanje javnosti šta se dešava u životima bivših zadrugara. Oni se često oglašavaju na svojim Instagram profilima i sa pratiocima dele dešavanja iz svakodnevnice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

MinaVrbaški i Miljana Kulić obavile su razgovor u lajvu, te su hiljade njihovih pratilaca čuli o čemu su pričale.

Na početku razgovora Miljana je otkrila da je mali Željko bio na moru sa njenom majkom i ocem. Potom je rekla da želi da smanji usne, jer joj se ne dopada što je preterala sa veličinom. Međutim, sve je iznenadilo kada je spomenula da sumnja da je trudna.

Foto: instagram.com/printscreen

- Jel si ti sad u drugom stanju? - upitala je Mina

- Verovatno! Evo mesec i po dana mi kasni, a nikad mi nije kasilo. Ne smem da odem da kupim test. Imam mučnine, loše mi je, noću ustajem, preznojavam se, nervozna sam... Garantujem da jesam. 

- Uradi obavezno test - posavetovala je Mina

- Ne smem, plašim se. Ako mi pokaže dve crte, šta ću - žalila se Miljana

 

- Rodićeš - odgovorila je Mina

- Ne mogu više da rađam. Što sam rađala, rađala sam. Željku prvo da obezbedim sve, da se posvetim sebi i detetu. Nije mi Zola muškarac za tako nešto, znaš i sama celu situaciju. Nije finansijski stabilan, ima poroke, kocku i ostalo, pa se ne bih usudila njemu da rodim dete. Uopšte se ne pazim, 30 dana po dva puta i sve se dešava tamo gde ne treba - rekla je Miljana

Pogledajte o čemu su još razgovarale:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading