(ŠOK FOTO) TUŽBA KAO VRATA! Upleteno Atijasovo dete: EVO DA LI JE ANABELA KRIVA ZA ANDREJEV KRAH SA JASMINOM!

Autor:

Zadruga

26.07.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Marko Đedović bio gost u emisiji "Zadruga - narod pita", a haos je nastao kada se uživo u program uključila bivša zadrugarka, Marija Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej

Nakon žestokih uvreda, Marija je zamerila Đedoviću što je bio uz Anabelu Atijas tokom njenog boravka u Beloj kući. Marija tvrdi da je Anabela "rasturila jednu porodicu", aludirajući na Andreja Atijasa i njegovo vanbračno dete koje ima sa Jasminom Skender.

Đedović je tvrdio da je to bila avantura na jednu noć i da se nakon tog susreta desila trudnoća, a potom i dete. Marija je branila svoj stav, a potom je Đedović priložio dokaz da je ipak bio u pravu. On je na svom Instagram profilu podelio tužbu koju je davno Andrej uputio Jasmini, a u toj tužbi je jasno definisan njihov odnos.

 Tužitelj i tužena nikada nisu živeli zajedno, a njihovo zajedničko maloletno dete rodilo se kao rezultat jedne večeri koju su tužitelj i tužena proveli zajedno - navodi se u ovom dokumentu, na šta je Đedović dodao:

- Istina je i ovog puta na mojoj strani, toliko

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading